22.3.2017 klo 11:20
Uutinen

Foxa panostaa valikoimaan ja työhyvinvointiin

Nekku-koiran vastuualueeseen kuuluu muun muassa pikalähettin paimentaminen sekä työyhteisön henkinen hyvinvointi forssalaisella Foxa Oy:llä, joka on juuri sopinut espanjalaisen Geisa SL:n neulosten edustajuudesta.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion Lennu-koira on selvästi saanut haastajan. Tammikuussa forssalaisen Foxa Oy:n palveluksessa aloitti osa-aikaisena Nekku-koira, nelivuotias shetlanninpaimenkoira. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat Foxan uutiskirjeen mukaan ostoreskontran ja Intrastat-tilastojen lisäksi pikalähettien paimentaminen sekä työyhteisön henkinen hyvinvointi.

Kun Foxa Oy aloitti kankaiden myynnin vuonna 2009, tarjolla oli nelisenkymmentä nimikettä työ- ja ulkoiluvaatekankaita. Tällä hetkellä ohjelmassa on noin 1300 vakionimikettä, joista merkittävä osa voidaan toimittaa suoraan varastosta. Kokonaislukuun on laskettu mukaan Foxan ja Carringtonin kankaat sekä uutena Geisan neulokset, joiden edustuksesta Foxa Oy on juuri tehnyt sopimuksen.

Foxa Oy on espanjalaisen Geisa SL:n neulosten edustaja Suomessa. Geisan tuotteet täydentävät hyvin Foxan teknisten kankaiden tuotevalikoimaa. Geisa on 50 vuotta vanha yritys, joka valmistaa neulokset Barcelonan lähellä. Yrityksen tuotevalikoima käsittää pääasiassa teknisiä loimineuloksia, joiden materiaalit ovat polyesteri, polyamidi ja elastaani.

Valmiita tuotteita ovat mm. spacerit, verkot, velourit sekä elastiset neulokset. Käyttökohteina ovat esimerkiksi työ- ja urheiluvaatteet, jalkineet, verhoilut ja patjat. Kaikilla Geisan tuotteilla on Öko-tex sertifikaatti.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi