9.2.2017 klo 10:07
Uutinen

Glowup ohjaa kohti rohkeita ja vaikuttavia tekoja

Jyväskyläläinen start-up tuo uuden menetelmän työelämän ja liiketoiminnan kehittämiseen. GLOWUP-menetelmä tukee kykyä ottaa vastuuta omasta työstä, elämästä ja tulevaisuudesta.

Lähestymistapa keskittyy yksilöihin, mutta skaalautuu laajalle joukolle, tuottaen hyötyjä yksilölle itselleen, organisaatioiden menestymiselle sekä yritysten kasvulle. GLOWUP on syntynyt perustajiensa Tuuli Kirsikka Pirttiahon ja Elina Lillstrangin kokemusten pohjalta yrittäjyyden ja liike-elämän kehittämisessä.

KÄYTÄNNÖN KOKEILUT JA OMA TEKEMINEN OVAT MENETELMÄN PERUSTA

GLOWUP on vaiheistettu prosessimenetelmä, jossa tehdään kokeiluja ja jaetaan onnistumisia käytännönläheisten työkalujen ja harjoitusten avulla. Glowup Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uutta vaikuttavuutta toiminnan kehittämiseen, työhyvinvoinnin lisäämiseen ja parempiin tuloksiin. Menetelmällä tähdätään muuttamaan tekemisen tapoja ja vaikuttamaan myös yhteiskunnallisesti.

”Kun yksilö yltää loistoonsa, sinne kasvavat myös organisaatiot ja liiketoimet. GLOWUP ehkäisee myös oleskeluyhteiskunnan riskiä, jossa mahdollisuudet jätetään käyttämättä. Haluamme vastata tähän ajankohtaiseen tarpeeseen, jonka voi tunnistaa joka puolella. Toiminta-ajatuksemme on From being to doing – oleskelusta kohti tekemistä.” Elina Lillstrang kertoo.

Perustajat haluavat edistää tekoja sellaisen työelämän ja maailman puolesta, jossa yksilöt kasvavat ja rohkenevat tehdä oleellisia asioita. Menetelmä taipuu johtajista junioreihin ja esimiehistä yksinyrittäjiin. Toiminnan kohteena ovat yksilöt, mutta ryhmätoteutukset tehostavat uutta tekemistä. GLOWUP on uusi tekemisen menetelmä, joka edistää mm. ammatillista kehittymistä, päätöksenteon malleja, toimivien verkostojen rakentamista tai oman viestinnän muotoilua.

”Havaitsimme, että tällaiseen kehittämiseen tarvitaan toimivia tekemistyökaluja ja niitä tuomme nyt tarjolle. GLOWUP syntyi myös omista tarpeistamme laittaa itsemme likoon henkisesti ja ammatillisesti paremman työelämän ja yrittäjyyden puolesta, omien kokemustemme pohjalta.” Tuuli Kirsikka Pirttiaho jatkaa.

GLOWUP YHDISTÄÄ PERUSTAJIEN KOKEMUKSET JA TAVOITTEET

GLOWUP yhdistää perustajiensa kokemukset ja kertyneet työkalut liike-elämässä, kehittäjänä, johtajana, psykologina, konsulttina – ja ihmisinä. Tuuli Kirsikka Pirttiahon kokemus markkinoinnin, viestinnän, yrittäjyyden, johtamisen sekä johdon konsultoinnin tehtävissä on kertynyt yli 25 vuoden aikana. Elina Lillstrangin erityisinä osaamisalueina ovat ihmisen kasvu sekä osaamisen kehittäminen, kasvuyritystoiminnan osaamisen konsultointi sekä rekrytointi ja HR-konsultointi. GLOWUP-menetelmästä julkaistaan tämän vuoden aikana kirja.

GLOWUP-menetelmästä järjestetään keväällä kokeilupäiviä. Lisätietoja kevään ohjelmasta ja menetelmästä löytyy osoitteesta www.glowup.fi