5.11.2019 klo 15:59
Uutinen

Google perusti Helsinkiin digitaalisen oppimisen keskuksen – yrittäjille kursseja digimarkkinoinnista

Verkkopalveluita tuottava Google syventää yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa ja perusti digitaalisen oppimisen keskuksen Kluuviin. Kaupunki haluaa Google-yhteistyöllä vahvistaa erityisesti nuorten, työttömien korkeakoulutettujen, opiskelijoiden sekä yrittäjien mahdollisuuksia täydentää joustavasti omaa osaamistaan. Tutustu yrityksille suunnattuihin ilmaisiin digimarkkinointikoulutuksiin.

Pk-yrityksille suunnatut digitaalisten taitojen kurssit ovat alkaneet Googlen Kluuvin Digital Garage -oppimistilassa. Kurssien tavoitteena on tuoda yrityksille valmiuksia parantaa liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan digimarkkinoinnin keinoin. Kurssit järjestetään Helsingin kaupungin ja Grow with Google -ohjelman yhteistyönä.

Ohjelma sisältää läsnäolokursseja ja verkkokursseja ja sisällöissä on huomioitu pk-yrityksiltä saadut toiveet. Tunnin mittaiset läsnäolokurssit käsittelevät mm. digitaalista mainontaa ja markkinointia, hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median yrityskäyttöä. Läsnäolokurssit järjestetään Digital Garage –oppimistilassa osoitteessa Kluuvikatu 5, Helsinki.

> Tutustu Google Digital Garagen kurssitarjontaan

Google-yhteistyön avulla digiosaajia yrityksiin

Grow with Google -ohjelma tarjoaa helsinkiläisille työnhakijoille mahdollisuuden kouluttautua digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi. Digikoordinaattori käy läpi intensiivisen kolmen viikon koulutuksen ja käytännön harjoitteisiin nojaavan kurssin. Yrittäjille ja yritysten edustajille on mahdollisuus tavata tulevia digikoordinaattoreita maksuttomissa matching-tilaisuuksissa. Yrittäjät pääsevät keskustelemaan juuri omaa yritystoimintaa koskevista digimarkkinoinnin kysymyksistä ja kuulemaan, miten digikoordinaattorit kehittäisivät yrityksesi digimarkkinointia.

Grow with Google –kurssilla tulevat digikoordinaattorit:

  • perehtyvät markkinointisuunnitelman tekemiseen ja budjetointiin, nettisivujen rakentamiseen, verkkoliikenteen näkyvyyden kasvattamiseen (SEO, Google Ads, FB) sekä markkinoinnin kohdentamiseen analytiikan avulla
  • ratkaisevat yritysten aitoja digimarkkinoinnin haasteita
  • ja suorittavat ”Google Analytics” sekä ”Google Digital Garage Digimarkkinoinnin Perusteet” -sertifioinnit.

Tilaisuuksissa kuulet myös eri vaihtoehdoista tarjota työtä digikoordinaattoreille sekä Helsingin kaupungin ja TE-toimiston palveluista palkkaamisen helpottamiseksi.

Seuraavat matching-tilaisuus järjestetään Kluuvikatu 5:ssä perjantaina 8.11.2019 klo 12-14.

Lisätietoja yhteistyöstä Helsingin kaupungin verkkosivuilta:

> Helsingin kaupungin uutinen Google-yhteistyöstä (11.6.2019)

> Tietoa Digikoordinaattori-koulutuksesta

Kuva: Ilkka Ranta-aho / Helsingin kaupunki