16.11.2022 klo 14:56
Uutinen

Hae mukaan Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitukseen!

Onko järjestötoiminta se sinun juttusi? Löytyykö takataskustasi kokeilemisen arvoisia ideoita yrittäjyyden olosuhteiden parantamiseksi? Haluatko olla osa yrittäjyyden ykkösketjua Etelä-Pohjanmaalla ja tehdä työtä sen eteen, että lupauksemme ”parannamme yrittäjän arkea” toteutuu entistä paremmin?

Jos nyökyttelet, olet varmasti juuri sopiva tekijä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitukseen! Joukossamme pääset vaikuttamaan yrittäjyyden olosuhteisiin maakunnassamme, kehittämään järjestöämme entistä enemmän yrittäjiä palvelevaksi ja kasvattamaan verkostojemme merkitystä yrittäjille.

Hallituksen jäsenen kausi kestää kaksi vuotta. Vuosittain erovuorossa on puolet hallituksen jäsenistä.

Hallitus vastaa yhdessä toimitusjohtajan kanssa yhteiskuntasuhteiden ja sidosryhmäyhteyksien hoidosta, ohjaa järjestön työtä yhdistyksen kannalta merkittävässä strategisessa valmistelussa ja aluejärjestöä koskevien merkittävien sopimusten teossa, palvelujen kehittämisessä sekä yrittäjien yhteistyön edistämisessä.

Jos olet parhaimmillasi osana tiimiä, omaat niin visionäärin kuin realistinkin piirteitä, tunnistat hallitustyön merkityksen ja olet valmis sitoutumaan tärkeään tehtävään – hae mukaan!

Täytä hakulomake viimeistään 24.11.2022. Hallituksen jäsenet valitaan aluejärjestön vuosikokouksessa 26.11. Kauhajoella. Hakulomakkeelle pääset tästä.

Mikäli innostuit, mutta haluat vielä kysyä lisää hallituksen työskentelystä tai tehtävistä, voit pirauttaa puheenjohtajallemme Anne Niemelle, 0400661635. Järjestötoiminnan näkökulmasta ja aikataulujen osalta kysymyksiin osaa vastata järjestöpäällikkömme Carita Pänkälä, 0504685011.