12.10.2022 klo 09:11
Uutinen

Haemme projektipäällikköä

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ovat pitkään koordinoineet alueellista omistajanvaihdospalvelua maakunnassamme. Teemme syvällistä yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa yritysten omistajanvaihdosten edistämiseksi ja myös konkreettisesti autamme yrittäjiä alkuun prosessissa.  Haemme projektipäällikköä vastaamaan tämän toiminnan edelleen kehittämisestä ja jatkamisesta. Kehittäminen tehdään  VALO – Valtakunnallinen omistajanvaihdoksen osaamiskeskittymä hankkeen avulla yhteistyössä Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin kanssa.

Hankekuvaus: Hankkeessa kehitetään valtakunnallinen omistajanvaihdoksen digitaalinen palvelualusta, jonka sisältämiä palveluja ovat esim. ostajan ja myyjän itsearviointitestit, interaktiivinen OV-palvelupolku, tieto- ja materiaalipankki ja verkkokoulutus. Sähköiset palvelut sujuvoittavat erityisesti harvaanasuttujen alueiden omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia. Lisätietoa saatavilla TÄSTÄ

Projektin kesto: 03.01.2022 – 30.06.2024

PPY on osatoteuttaja, vastuuhenkilö hankkeessa mukana 100%

Toimenkuva sisältää hankkeen toteutumista edistäviä toimia suunnittelusta toteutukseen ja viestintään ja raportointiin. Tämä edellyttää vahvaa kokemusta omistajanvaihdoksista ja verkostojen koordinoimisesta. Lisäksi työ edellyttää konkreettista yritysneuvontaa sekä kykyä tuottaa sisältöjä esimerkiksi Valo-hankkeen digitaalisen työn suunnitteluun ja toteutukseen.  Laaja tuntemus alueen toimijaverkostosta katsotaan eduksi samoin tuntemus hanketyöstä. Työ edellyttää joustavia työaikoja ja omaa autoa.

Hakemukset pyydämme lähettämään 27.10.2022 mennessä  Marjo Kolehmainen, marjo.kolehmainen@yrittajat.fi