12.12.2023 klo 09:12
Uutinen

Haetaan projektipäällikköä ja projektiasiantuntijaa omistajanvaihdos -hankkeeseen

Kainuun Yrittäjät etsii projektipäällikköä ja projektiasiantuntijaa Yrittäjyyden ja omistajanvaihdosten edistäminen osana oikeudenmukaista ja vihreää siirtymä–hankkeeseen. Projektipäällikkö ja -asiantuntija ovat kehittämässä ja avaamassa palvelua omistajanvaihdostilanteessa oleville yrityksille sekä tahoille, jotka ovat kiinnostuneet yritysostoista sekä kehittämässä laadukasta ja pysyvää yritysten perustamista edistävää palvelumallia, jotta Kainuuseen perustetaan nykyistä enemmän uusia yrityksiä. Hankkeessa suunnitellaan asiakaslähtöinen yrityksen neuvontapalvelujenmalli, jossa hyödynnetään laajasti Business Kainuu verkoston toimijoiden ja yksityisen palvelusektorin osaamista.

Hanke käynnistyy vuoden 2024 alusta ja haemme nyt kolmen vuoden hankkeeseen kokoaikaista projektipäällikköä ja osa-aikaista (50%) projektiasiantuntijaa. Molemmilta hakijoilta edellytämme soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, kokemusta hanketyöskentelystä ja -koordinoinnista sekä monipuolista, nykyaikaista viestintäosaamista.

Projektipäälliköltä toivomme maakunnan yritystoiminnan, elinkeinoelämän ja julkisen sektorin organisaatioiden tuntemusta sekä toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen verkostoituja ja kehittäjä, jolta työ sujuu tarvittaessa myös englanniksi. Sinulla on kokemusta erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja koulutusten järjestämisestä sekä vahvaa viestintäosaamista eri kanavissa.

Projektiasiantuntijalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja onnistuneen matalan kynnyksen omistajanvaihdosneuvonnan ja palveluohjauksen onnistumiseksi, kokemusta erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseksi sekä hyvää viestintäosaamista eri kanavissa. Toivomme myös sinulta Kainuun yrityskentän ja elinkeinoelämän organisaatioiden tuntemusta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkapyyntöineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla m.tervonen@kajana.fi ti 19.12.2023 mennessä.

Lisätietoa antaa

Kainuun Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja
Miariikka Tervonen
m.tervonen@kajana.fi