29.6.2020 klo 13:42
Uutinen

Haetaan projektipäällikköä

Yritysten jatkumo -omistajanvaihdoshanke toteutetaan ajalla 1.9.2020 – 31.7.2022.

Kainuun Yrittäjät on Kajaanissa kotipaikkaansa pitävä Suomen Yrittäjien aluejärjestö, johon kuuluu kahdeksan paikallisyhdistyksen kautta yli tuhat jäsenyritystä. Kainuun Yrittäjillä on vakiintunut ja arvostettu paikkansa elinkeinoelämän organisaatioiden keskuudessa. Olemme yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja Kainuussa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2020 – 31.7.2022

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kainuun Yrittäjät on käynnistämässä Yritysten jatkumo -omistajanvaihdoshanketta. Hankkeelle on saatu Kainuun liiton Siltasopimusrahoitusta, mukana ovat kaikki Kainuun kunnat ja toiminta-alueena on koko Kainuu.

Hankkeen tavoitteena on lisätä yritysdynamiikkaa ja vaikuttaa siihen, että yritykset vaihtaisivat omistajaa nykyistä useammin sekä olisivat nykyistä kannattavampia ja kasvuhaluisempia. Tavoitteena on kasvattaa myyntikelpoisten yritysten ja myyntihaluisten yrittäjien lukumäärää ja löytää potentiaalisia jatkajia sekä lisätä yrityskauppoja Kainuussa. Hankkeen tehtävänä on jatkaa ja tiivistää yrityspalvelutoimijoiden verkoston yhteistyötä ja tuoda esille yrityksille keskeiset palvelut Kainuussa. Yhteistyön tavoitteena on luoda pysyvä yhteistyökonsepti, joka vahvistaa Kainuun maakunnan vetovoimaisuutta yritysten, yrittäjien ja investointien näkökulmasta.

Etsimme oma-aloitteista ja vastuullista yrityskehittämisen osaajaa, jolla on itsenäinen ote työhön. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, yritysmaailman ja yrityspalvelutoimijoiden tuntemusta, vakuuttavia esiintymis- ja viestintätaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti ja osana yhteistyöverkostoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus hanketyöstentelystä tai hallinnollisista tehtävistä.

Tehtävissäsi vastaat koko projektin läpiviennistä sekä projektille asetetuista tavoitteista ja budjetista. Raportoit hankkeen etenemisestä ohjausryhmälle ja suorana esimiehenäsi toimii Kainuun Yrittäjien toimitusjohtaja.

Kirjalliset hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera pyydetään lähettämään 31.7.2020 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: anu.tervonen@yrittajat.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 7. – 8.7. ja 27. – 28.7. klo 9 – 15
toimitusjohtaja Anu Tervonen, p. 044 7287 100, anu.tervonen@yrittajat.fi