7.11.2018 klo 11:32
Uutinen

Hallitus tutuksi: Reijo Kujala, 360 Palvelut Oy

Viime keväänä Jyväskylän Yrittäjiien hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat esittäytyvät omilla blogikirjoituksillaan. Nyt on hallituksen jäsenten vuoro. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin paikallisiin yrittäjyysvaikuttajiin!

Jyväskylän Yrittäjien hallitukseen tulin kaksi vuotta takaperin. Yrittäjien jäsenistö koostuu paljolti pienyrittäjistä. Erinomainen asia, koska monta kertaa juuri he kokevat olevansa yksin yrittäjyyteen liittyvien asioiden kanssa. Koska itse edustan jo hiukan suurempaa yritystä ja kokemustakin on kertynyt, ajattelin, että voisin olla edesauttamassa osaltani hallitustyöskentelyssä. Olen kokenut vaikuttavana sen, miten yrittäjäjärjestö tekee työtä jäsenistön hyväksi.

Yrittäjyyteen liittyy aina riskejä. Kyse ei välttämättä ole taloudellisista tai liiketoiminnallisista riskeistä, joihin asia hyvin monesti yhdistetään. Yksinäisyys yhtenä. On pienyrittäjiä, joille ensimmäinen asiakas tulee vaikkapa iltapäivällä. Miten tulee itsensä kanssa toimeen ja säilyttää motivaation yrityksen toimintaan. Toisekseen työpäivät saattavat venyä pitkiksi, jolloin puuduttava väsymys on iholla – kenties päivästä toiseen. Kolmanneksi kun kaikki on mennyt, miten selviytyä. Epäonnistumisen hallinta on yksi suurimmista riskeistä. Siksi yrittäjäjärjestön rooli tai sen verkosto olla mukana on tärkeä myös silloin, kun tukea tarvitaan. Onneksi elämä on myös muuta ja Jyväskylän Yrittäjien toiminta kattaa monia yhdessä olon ja verkostoitumisen foorumeita, jossa viihdytään ja kasvatetaan yhteishenkeä.

Itse toimin omistajan roolissa ja työssä 360 Palvelut Oy:ssä. Tuotamme kiinteistöpalveluita ja korjausrakentamista yrityksille ja yksityisille.

Valoa elämään!

Reijo Kujala
hallituksen jäsen
Jyväskylän Yrittäjät