18.9.2018 klo 10:37
Uutinen

Hallitus tutuksi: Susanna Antikainen, Fysio Center Oy

Viime keväänä Jyväskylän Yrittäjiien hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat esittäytyvät omilla blogikirjoituksillaan. Nyt on hallituksen jäsenten vuoro. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin paikallisiin yrittäjyysvaikuttajiin!

Olen Susanna Antikainen toimin Jyväskylän yrittäjien hallituksessa toista vuotta.

Yleisten yrittäjyyttä edistävien asioiden lisäksi omaa sydäntä lähellä on luonnollisesti taustoistani johtuen terveydenhuolto ja sote-yrittäjyys. Toimiala muuttuu ja on muuttunut viimeisen kolmen vuoden aikana enemmän kun koskaan ennen. PK-sektorin toimijoiden muuntautumiskyky onkin nyt kovasti koetuksella ja verkostoitumista, sekä uusien toimintatapojen ja -mallien omaksuminen vaatii suunnattomia ponnistuksia. Yrittäjäjärjestöillä on tässä muutoksessa todella suuri rooli, sekä vaikuttamistyön, että yrittäjien toiminnan tukemisessa.

Oma yritykseni Fysio Center Jyväskylä Oy kuuluu Jyväskylän Yrittäjiin, Petäjäveden Yrittäjiin sekä SY:n toimialajärjestö Suomen Kuntoutusyrittäjiin. Fysio Center tuottaa fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita Jyvässeudulla ja Petäjävedellä. Yrittäjä olen ollut lähes 25 vuotta. Osa työpanoksestani on tämän vuoden alusta myyty yrityksen ulkopuolelle ja toimin myös Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n kehitysjohtajana.

Katso koko Jyväskylän Yrittäjien hallitus.