Kuopion Yrittäjien hallitus 2023
Kuopion Yrittäjien hallitus 2023 (vas) Niina Suuronen, Juha Kahelin, Piia Hottinen, Henna Stockås, Janne Seppälä Kirsi Sisso-Litmanen, Mika Savolainen, Harri Juntunen ja Piatta Miettinen. Kuvasta puuttuu Eeva Happonen.
9.6.2023 klo 13:07
Uutinen

Haluatko vaikuttaa ja saada uusia yrittäjäystäviä?

Kuopion Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien suurimmista paikallisyhdistyksistä, joita yhteensä on lähes 400. Toiminnan tarkoitus on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla alueellamme. Tärkeää työtä, jossa parhaimmillaan ja halutessasi voit olla mukana kaikilla kolmella portaalla: paikallisyhdistyksessä, aluejärjestö Savon Yrittäjissä sekä keskusliitto Suomen Yrittäjissä. Suomen Yrittäjät on palkinnut Kuopion Yrittäjät kolme kertaa omassa kokoluokassaan Suomen parhaana paikallisyhdistyksenä vuosina 2010, 2018 ja 2019.

Vaikuttamista, verkostoja, viestintää ja viihdettä

Hallitus on yhdistyksen toimeenpaneva elin. Kuopion Yrittäjät kokoontuu puheenjohtajan johdolla noin kymmenen kertaa vuodessa kokouksiin, joissa emme pönötä, vaan teemme tulevaisuutta hyvällä meiningillä. Vaikuttamistyön lisäksi tehtävämme on verkostoida, viestiä ja järjestää viihdettä jäsenistöllemme. Vastuullisuus on osa toimintaamme, ja sitä haluamme edistää myös jäsenyrityksissä. Hyvänä apuna hallituksella on toimintaa suunnittelevat valiokunnat sekä operatiivisesta toiminnasta vastaava toiminnanjohtaja.

Toimintaamme ohjaa toimintasuunnitelma, strategia, hallinto-ohje, vastuullisuusohjelma sekä eettiset ohjeet.

Oletko sinä uusi puheenjohtajamme?

Kaksi vuotta yhdistystä luotsannut puheenjohtajamme Janne Seppälä on ilmoittanut, että ei hae jatkokaudelle. Puheenjohtajana pääset halutessasi mukaan monenlaisiin pöytiin ja tilaisuuksiin, joissa sinun on mahdollista päästä vaikuttamaan mm. kuopiolaisten yritysten toimintaympäristön kehittämiseen. Apunasi sinulla on hallitus ja toiminnanjohtaja – ja koko Yrittäjäjärjestön organisaatio. Tehtävä vie aikaasi, mutta toisaalta tarjoaa mahdollisuuden laajentaa verkostoasi ja päästä tapahtumiin, joihin et ehkä muuten pääsisi.

Oletko sinä tuleva hallituksen jäsen?

Sinulta odotamme sitoutumista ja jonkin verran aikaa. Sitä, että olet valmis tekemään töitä kaikkien kuopiolaisten yritysten ja yrittäjien eteen. Innostusta, ideoita ja energiaa, halua kehittää toimintaa. Yrittäjyys antaa sinulle pätevyyden toimia hallituksessamme.

Mitä saat?

Saat näkyvyyttä ja verkostoja, tutustut uusiin ihmisiin ja pääset vaikuttamaan. Pääset halutessasi kehittämään omaa järjestöäsi sen kaikilla tasoilla. Yhdessä jaamme hienoja hetkiä ja hauskoja retkiä.

Valinnat tehdään syyskokouksessa

Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle valitaan 8.11. syyskokouksessa. Tänä vuonna hallituksessa on kahdeksan jäsentä, joista puolet on erovuoroisia. Näin ollen avoinna on neljä hallituspaikkaa. Sekä hallituksen jäsenen että puheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta.

KUINKA PÄÄSEN MUKAAN?

Puheenjohtajaehdokkaat voivat ilmoittautua etukäteen täällä.

Hallituksen jäsenet voivat vastata kysymyksiin tästä avautuvalla hakulomakkeella – pyydämme sinua kertomaan pienen esittelyn itsestäsi.

Julkaisemme ehdolle asettuneiden esittäytymiset nettisivuillamme ja muissa viestinnän välineissämme. Päätöksen tekevät syyskokouksessa paikanpäällä olevat yhdistyksen jäsenet. Olisi mahtavaa saada sinut mukaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoa voit kysyä puheenjohtaja Janne Seppälältä, puh. 0440 620 722 tai toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmaselta puh. 044 568 0509.