13.10.2020 klo 10:45
Uutinen

Haluatko verkostoitua, vaikuttaa ja tukea muita kaltaisiasi nuoria yrittäjiä Helsingissä? Hae HYNY:n hallitukseen vuodelle 2021

Kiinnostaako sinua tutustua muihin pääkaupunkiseudun nuoriin yrittäjiin, tukea muita kaltaisiasi yrittäjiä ja tehostaa alueen verkostoitumista? Haluatko edistää nuorten yrittäjien toimintaedellytyksiä Helsingissä ja vaikuttaa päättäjiin? Tule mukaan ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa – Helsingin Yrittäjien nuoret yrittäjät HYNY hakee hallitukseensa uusia jäseniä vuodeksi vuodelle 2021.

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien oma verkosto HYNY hakee vuoden 2021 hallitukseen mukaan nuoria, alle 40-vuotiaita yrittäjiä. Hallitustyö on monipuolista ja sitä tehdään yhteisvoimin: vuonna 2021 tavoitteena on osallistaa verkoston jäseniä entistä enemmän ja kehittää hallituksen toimintaa kaiken toteuttajasta kokonaisuuden vetäjäksi.

Toiminta koostuu muun muassa erilaisista tapahtumista, vaikuttamisesta, viestinnästä ja verkostoitumisesta. Hallituksen jäsenenä pääset edistämään nuorten yrittäjien asioita pääkaupungissamme. HYNY:n hallituslaiset toimivat järjestön kasvoina ja äänenä eri medioissa, kertovat yrittäjyydestä oppilaitosvierailuilla ja muissa yrittäjyys- ja työelämätapahtumissa. Me haluamme, että helsinkiläiset nuoret yrittäjät näkyvät ja kuuluvat yrittäjyyskentällä!

”Parasta on ehdottomasti uudet ihmiset ja mahdollisuus auttaa muita yrittäjiä sekä olla mukana muuttamassa nuoren yrittäjyyden toimintakulttuuria. Olen saanut tutustua moniin eri yrittäjiin ja auttaa heitä yrittäjyyden kysymyksissä. Parasta on ollut myös järjestää kohtaamisia yrittäjien välille.”

– HYNY:n vuoden 2020 hallituksen puheenjohtaja Harri Kolehmainen

Mitä HYNY:n hallituspaikka edellyttää?

  • Helsingin Yrittäjien jäsenyyttä ja alle 40 vuoden ikää – kaipaisimme erityisesti parikymppisiä yrittäjiä tasapainottamaan joukkojemme ikäjakaumaa.
  • Sitoutumista ja osallistumista hallituksen kokouksiin sekä muutaman kerran vuodessa järjestettäviin tapahtumiin. Hallituksen kokousten määrä ja jäsenten roolien laajuus määritellään uuden hallituksen kesken vuoden ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa, mutta arviolta hallitustyö vie n. 5–10 tuntia kuukaudessa.
  • Kiinnostusta yrittäjyyteen ja yhteistyöhön. Hallituksessa on monenlaisia rooleja jaossa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muun muassa sisällöntuotantoa, someviestintää, tapahtumajärjestämistä, oppilaitosyhteistyötä ja jäsenhankintaa.

>> Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseen, yli 10-vuotiseen nuorten yrittäjien toimintaan, ilmoita siitä verkoston varapuheenjohtajalle Milla Järviselle sähköpostitse: milla(at)millajarvinen.com. Voit liittää mukaan myös pienen esittelyvideon itsestäsi.

Hallitushaku on auki 29.10.2020 saakka. Tutustu HYNY:n toimintaan yli 1700 jäsenen Facebook-ryhmässä tai Instagramissa.