Huippuhetkiä keväältä: Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka luovutti Kokka kohti Kanta-Hämettä kehittämisohjelman päätösseminaarissa 12 toimenpidesuositusta Hämeen liiton kehittämisjohtaja Jyri Sarkkiselle työperäisestä maahanmuutosta.
23.11.2023 klo 11:12
Uutinen

“Aika siirtyä ystävien ja muiden yrittäjien rinnalle” – Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja siirtyy yrittäjäksi

Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka jättää tehtävänsä tulevana keväänä ja siirtyy yrittäjäksi 1.3.2024 alkaen. Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy välittömästi.

– Kiitämme Juhaa tehdystä työstä ja toivotamme hänet tervetulleeksi jäsenyrittäjäksi. Hänen seuraajaksi tulemme hakemaan vahvaa vaikuttajaa, joka tuntee yrittäjät ja on valmis laittamaan ”kädet saveen” hämäläisen yrittäjyyden puolesta, Janne Lintukorpi kuvailee.

– Kiitän kaikkia yhteistyökumppaneita ja yrittäjiä näistä 16 vuodesta, jotka olen saanut toimia hämäläisen yrittäjyyden näköalapaikalla. Matkan varrella on syntynyt paljon ystävyyssuhteita ja upeita muistioja. Nyt on hyvä hetki siirtyä jäsenyrittäjäksi ystävien ja muiden yrittäjien rinnalle katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta, Haukka kiittää.

Hämeen Yrittäjät on profiloitunut maakunnallisena yrittäjien edunvalvojana, joka tekee vahvaa yhteistyötä kehittämisyhtiöiden, oppilaitosten, maakunnan liiton ja viranomaistein kanssa.

– Yhteistyö lisää yhteistä hyvää. Olemme toteuttaneet merkittäviä kehittämisohjelmia julkisiin hankintoihin, yritysten neuvontapalveluihin ja koulutukseen liittyen, Lintukorpi toteaa.

– Vanajavesisäätiön perustaminen on ollut yksi mielenkiintoisimmista asioista, joita olen saanut olla edistämässä. Toinen on Eurooppa-yliopisto, jonka rakentaminen on käynnissä. Saa nähdä, syntyykö siitä uusi yliopisto, jonka yksi kampus tulee olemaan Hämeessä? Mutta kaikkein suurin ja tärkein asia on ollut jakaa yrittäjien arkea ja välittää heidän näkemyksiänsä ja tarpeita yhteisen päätöksenteon eväiksi, Haukka summaa.

Omaa tulevaa yritystoimintaa Haukka ei vielä kommentoi.

– Täysillä mennään vielä päätyyn saakka ja sitten ensi keväänä keskitytään uusiin juttuihin. Sitten niistä kerrotaan myös lisää.

Hämeen Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö Kanta-Hämeessä. Aluejärjestöllä on 14 paikallisyhdistystä, yksi jokaisessa kunnassa, pl. Hämeenlinna, jossa on neljä paikallisyhdistystä. 2545 jäsenyrityksessä on yhteensä 18 000 työntekijää ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on 4,4 miljardia euroa.