23.1.2019 klo 09:33
Uutinen

Hämeenlinnalainen Upto osaksi Praecom Groupia

Praecom Oy:n toimitusjohtaja Miika Liljedahl ja Upto Oy:n omistaja Reima Väyrynen ovat sopineet näyttöviestintään liittyvän liiketoiminnan kaupasta.

– Upton asiakkaat ja henkilökunta pääsevät markkinan parhaaseen kotiin. Olemme tyytyväisiä, että pääsemme liittymään Praecom Groupin asiantuntijajoukkoon ja jatkamaan asiakkaidemme näyttöviestintäpalveluiden kehittämistä, Upto Oy:n osakkaiksi kutsutut toimitusjohtaja Kasper Kenig ja näyttöviestintäasiantuntija Lauri Hänninen iloitsevat.

– Olen todella tyytyväinen, että Upton liiketoiminta löysi uuden kodin juuri Praecomista. Olenhan ollut itse toisena henkilönä Miika Liljedahlin kanssa perustamassa Praecomia vuonna 2007. Päätän tällä kaupalla 30 vuotta kestäneen aktiivisen yrittäjyysuran ja olen tyytyväinen, että kasvattamani vastuuhenkilöt jatkavat työtäni eteenpäin, Upto Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Reima Väyrynen summaa.

Praecom Group on hämeenlinnalainen etä-, videoneuvottelu ja neuvottelutilapalveluita tarjoava vuonna 2007 perustettu yritys. Praecomilla on toimipisteet Hämeenlinnassa ja Vantaalla.

Upto Oy on hämeenlinnalainen digitaalisiin infonäyttöpalveluihin erikoistunut yritys.