16.5.2017 klo 15:22
Uutinen

Hämeenlinnan yrityskanta kasvussa

Hämeenlinnan yrityskanta on saamassa kaksi uutta jäsentä, kun Prime Sales avaa uuden toimipisteensä Hämeenlinnassa syksyllä ja elektroniikkajätti Power avaa liikkeensä loppuvuodesta Tiiriössä.

Prime Sales avaa toimipisteen Hämeenlinnaan syyskuussa 2017. Yrityksen kasvustrategiaan kuuluu laajentuminen uusia toimistoja avaamalla eri puolille Suomea. Toukokuun alkupuolella uutisoitiin, että elektroniikkajätti Power on avaamassa liikkeen Hämeenlinnan Tiiriössä vuoden lopulla.

– Viimeksi avasimme toimipisteen Tornioon syyskuussa 2016 ja nyt keväällä olemme valmistelleet seuraavan toimipisteen avaamista syksyllä Hämeenlinnaan. Hämeenlinnan sijainti keskeisellä paikalla, alueen myönteiset kasvunäkymät sekä positiivinen ilmapiiri vaikuttivat valintaamme, kertoo toimitusjohtaja Joonas Puurunen.

Toimipiste tulee sijaitsemaan aivan Hämeenlinnan keskustassa ja toimisto rakennetaan modernein toimistoratkaisuin. Hämeenlinnan toimipisteessä tullaan tekemään telemarkkinointia samojen tuotteiden parissa kuin muissakin toimistoissa eli suurin fokus on kotitalouksien sähkösopimusten kilpailuttamisessa. Puurusen mukaan Linnan Kehitys Oy on ollut aktiivinen yrityksen etsiessä sijaintia uudelle toimipisteelle.

– On mukavaa aloittaa toiminta kaupungissa, jossa on näin aktiivinen kehitysyhtiö, summaa Puurunen.

Hämeenlinnaan tulee 18 hengen myyntitiimi, jonka myötä henkilöstömäärämme nousee noin 100 henkilöön. Rekrytoinnit alkavat heinäkuussa, haastattelut käydään elokuussa ja valitut työntekijät pääsevät aloittamaan työnsä heti syyskuun alussa.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella sekä Torniossa. Palveluihimme kuuluvat telemarkkinointi, buukkauspalvelut sekä markkinatutkimukset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2017 liikevaihtoennuste on 3,8 milj. €. Työllistämme n. 80 myynnin ammattilaista ja toimintamme kasvaa koko ajan.

Prime Sales avaa toimipisteen Hämeenlinnaan syyskuussa 2017. Yrityksen kasvustrategiaan kuuluu laajentuminen uusia toimistoja avaamalla eri puolille Suomea.

Poweria on toivottu Hämeenlinnaan

Power on avannut Suomeen viimeisen vuoden aikana 31 myymälää valtavalla menestyksellä ja tarjonnut halpoja hintoja jo 365 päivää. Power on jo pitkään etsinyt konseptiinsa soveltuvaa myymäläpaikkaa myös Hämeenlinnasta.

– Olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja Hämeenlinnan seudulta, joissa on toivottu Powerin saapumista – kyseessä on suurin markkina-alue, missä ei vielä ole Power-myymälää. Olemme nyt löytäneet konseptiimme erinomaisesti sopivan 1700 m2 liiketilan Tiiriöstä, alueen parhaalta paikalta. Powerin myötä alueen kodintekniikkakauppa keskittyy Tiiriöön. Näemme tämän asiakkaan etuna: kodintekniikkavalikoimaa on jatkossa laajalti tarjolla yhdessä paikassa hyvin liikenneyhteyksien varrella. Tavoitteenamme on halpojen hintojemme avulla ottaa merkittävä osuus Hämeenlinnan kodintekniikkakaupassa heti avajaispäivästä alkaen, Powerin toimitusjohtaja Mika Aro kertoo.

Myymälä avautuu osoitteeseen Tiiriönsuontie 2, jossa aikaisemmin toimi Motonet-myymälä. Kiinteistön remontti alkaa kesällä ja myymälä pyritään avaamaan jouluksi. Uusi Power-myymälä tulee työllistämään noin 25 henkeä ja rekrytoinnit alkavat syyskuussa.

Kiinteistön omistaa Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Powerin täydentämään Tiiriön paraatipaikalla sijaitsevan kiinteistömme vuokralaisedustusta, toteaa Fennica-rahaston Asset Manager Immo Suutarinen.

Powerin strategia perustuu laadukkaiden merkkituotteiden aggressiiviseen hinnoitteluun. Elektroniikkajätin tavoitteena on olla markkinoiden halvin kodintekniikkaketju. Sen mahdollistavat suorat tehdasostot pohjoismaiseen varastoon ja turhien kustannusten minimointi.

Powerin hintarobotti seuraa kilpailijoiden hintoja ympäri vuorokauden ja varmistaa, että Powerin hinnat ovat aina halvat. Digitaalisten hintalappujen avulla Power-myymälässä on aina vähintään yhtä halpa hinta kuin netissä. Hinnat päivitetään verkkokaupan hintoihin vähintään neljä kertaa päivässä.

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power- ja Expert-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä vähintään sama halvin hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on nyt 31 Power-myymälää, vuoden 2017 loppuun mennessä 35 myymälää.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi