6.2.2017 klo 11:17
Uutinen

Hangon Yrittäjät ry palkittiin Uudenmaan parhaana paikallisyhdistyksenä

Uudenmaan Yrittäjät valitsi vuoden 2016 parhaaksi paikallisyhdistykseksi Hangon Yrittäjät. Palkinto tuli sarjassa 100-199 jäsentä.

Hangon Yrittäjät ry palkittiin Uudenmaan parhaana paikallisyhdistyksenä

Uudenmaan Yrittäjät valitsi vuoden 2016 parhaaksi paikallisyhdistykseksi Hangon Yrittäjät. Palkinto tuli sarjassa 100-199 jäsentä. Muut palkitut olivat Pukkilan Yrittäjät sarjassa alle 100 jäsentä, Nurmijärven Yrittäjät sarjassa 200-500 jäsentä ja Vihdin Yrittäjät sarjassa yli 500 jäsentä. Parhaat paikallisyhdistykset palkittiin perinteisesti puheenjohtajaseminaarissa 29.1.2017.

Paikallisyhdistysten palkitseminen pohjautuu Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysarviointiin. Tänä vuonna arvioinnin painopisteenä oli jäsenhankinta.

Hangon Yrittäjät panosti tiedotukseen ja jäsenhankintaan

Hangon Yrittäjät kasvatti jäsenmääräänsä suhteellisesti eniten Uudenmaan Yrittäjien alueella vuoden 2016 aikana. Nyt jäseniä on 171. Uudistettu tiedotus ja koko hallituksen aktiivinen henkilökohtainen jäsenhankintatyö tuottivat tulosta. Tapahtumiin kutsutaan aina myös ei-jäseniä – ja moni on tätä kautta innostunut liittymään jäseneksi. Etukäteismarkkinoinnin lisäksi yhdistys hehkuttaa tapahtumia myös reaaliajassa.

Hangon Yrittäjät tekee aktiivista yhteistyötä niin kunnan kuin paikallisen kehittämisyhtiön Novagon kanssa. Molempien toimijoiden kanssa järjestetään tilaisuuksia yrittäjille. Kehittämisyhtiön edustaja on mukana yhdistyksen hallituksessa. Vaikuttamistyötä tehtiin vuonna 2016 myös eduskuntaan, kun Hangon Yrittäjät vieraili kansanedustaja Anders Adlercreutzin vieraana.

-Nana Närhi-

puheenjohtaja – Hangon Yrittäjät
Unelmakauppias
Yrittäjä LKV

Hima&Huvila Oy LKV
Bulevardi 1, 10900 Hanko
nana@himajahuvila.fi
www.himajahuvila.fi
#himajahuvila