16.12.2020 klo 13:27
Uutinen

Hanhikivi 1 -sivuston kautta tietoa hankkeen etenemisestä

Uusi sivusto keskittyy Hanhikivi 1 -hankkeeseen. Sivuston kautta tarjotaan kattava tietopaketti sekä projektista että tekijöistä sen taustalla

Uudella sivustolla haluamme helpottaa Hanhikivi 1 -hanketta koskevan tiedon löytämistä. Tätä varten olemme rakentaneet uutishuoneen, jossa julkaistaan hankkeen kaikki uutiset ja tiedotteet. Lisäksi uutisvirtaan nousevat esimerkiksi taustoittavat artikkelit ja työmaan ilmoitukset.

Kerromme Hanhikivi 1 -hankkeen ajankohtaiset uutiset ja taustoitamme ne. Tärkeimpiä aiheitamme ovat voimalaitoksen suunnittelu- ja luvitustyö sekä valmistautuminen rakentamisvaiheeseen. Kuvaamme myös ilmiöitä hankkeen ympäriltä. Artikkeleissa kerromme esimerkiksi työmaan valmistelevista töistä ja hankkeen työllisyysvaikutuksista.

Lisäksi kirjoitamme Pyhäjoen ja lähiseudun arjesta sekä jaamme tietoa ydinvoimasta ja sen roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Olemme luoneet uutishuoneen, josta löytyvät kaikki hanketta koskevat uutiset ja tiedotteet. Uutisvirtaamme nousevat esimerkiksi asiantuntija-artikkelit ja Hanhikivi 1 -työmaan ilmoitukset. Näytämme myös yhdellä silmäyksellä sosiaalisen median päivitykset sekä tuoreet valokuvat ja videot. Osana uudistusta olemme siirtäneet sidosryhmälehtemme Fennosen artikkelit uutishuoneelle. Jatkossa paperilehtikin kantaa Hanhikivi 1 -nimeä. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin 15 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Fennovoimaa koskevat tiedot löytyvät edelleen yhtiön verkkosivuilta.

Lisätietoja: Heli Nikula Viestintäpäällikkö
@nikulhel +358 20 757 8429 heli.nikula@fennovoima.fi
Helsinki