28.11.2018 klo 15:10
Uutinen

Hankinta-asiamies Kyösti Kauppinen on Vuoden Vireä Virkamies

Kajaanin Nuorkauppakamari valitsi 35.kerran

Kajaanin Nuorkauppakamari haluaa vuosittain tuoda esille julkishallinnon työntekijöitä ja heidän saavutuksiaan palkitsemalla yhden Kainuun kuntasektorin ennakkoluulottoman asenteen omaavan työntekijän esimerkillisestä työstä ja toiminnan uudistamisesta Vireä Virkamies -palkinnolla. Vuonna 2018 Vireä Virkamies palkittiin jo 35. kerran.

Voittajaksi valittiin Hankinta-asiamies Kyösti Kauppinen. Valinta tehtiin avoimeen Vireä Virkamies -kilpailuun tulleiden ehdotusten perusteella. Perusteluiden mukaan Kauppinen on helposti lähestyttävä ja hänellä reipas ote virkatehtäviinsä. Kauppinen tekee töitä kainuulaisten yrittäjien ja julkisen sektorin hyväksi neuvoen ja opastaen heitä julkisissa hankinnoissa.

Kajaanin Nuorkauppakamari ry on alle 40-vuotiaiden nuorten aikuisten oppimisjärjestö ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Järjestö vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostaa noin 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.