2.6.2017 klo 08:42
Uutinen

Hankinta-asiamiespalveluja ja –neuvontaa esiteltiin Suomussalmella ja Ristijärvellä

Kainuun Yrittäjien puheenjohtaja Miariikka Tervonen, hankinta-asiamies Kyösti Kauppinen ja toimitusjohtaja Pekka Ojalehto kertoivat Suomussalmen ja Ristijärven kuntien hankinnoista päättäville virkamiehille hankintojen neuvonnan kehittämisestä. Samalla kuultiin kuntien hankintakäytännöistä ja toiveista yritysten suuntaan.

Päällimmäisiksi keskusteluissa nousivat hankintaosaamisen lisääminen, tiedottamisen parantaminen sekä sähköisten hankintaprosessien hallinta. Todettiin, että hankinta-asiamiespalveluille on kysyntää ja tuleva paikallinen ja yrityskohtainen neuvonta on tarpeen. Näissä yhteyksissä tullaan myös kertomaan kunnan tulevista hankinnoista ja niihin liittyvistä ennakoivista teknisistä vuoropuheluista.

Yrityksiltä kunnat odottavat myös aktiivista markkinointiotetta ja yhteydenpitoa niin kunnan hankinnoista vastaaviin kuin myös hankintarenkaaseen, jotta pääsee mukaan tarjouskilpailuihin. Tämä koskee erityisesti pienhankintoja.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Pekka Ojalehto, Kainuun Yrittäjät, pekka.ojalehto@yrittajat.fi, p. 044 3131310
Hankinta-asiamies Kyösti Kauppinen, kainuu@hankinta-asiamies.fi, p. 044 270 4739

Hankintapalaveri Ristijärvellä

Ristijärven hankintapalaveriin osallistuivat (vasemmalta)

Kyösti Kauppinen, hankinta-asiamies, Oiva Jansson, kehittämispäällikkö, Seppo Rajala, vs kunnanjohtaja, Miariikka Tervonen, puheenjohtaja