15.1.2020 klo 14:33
Uutinen

Haussa yrittäjiä kuudesluokkalaisten Yrityskylään

Jos lähipiiristäsi löytyy kuudesluokkalainen, on suuri todennäköisyys, että hän on käynyt Yrityskylässä, koululaisten omassa yhteiskunnassa.

Yrityskylä on paikka, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan kerryttäen palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa. Yrityskylässä simuloidaan siis yhteiskuntaa ja yritystoimintaa.

Vuosien 2020-2023 aikana Yrityskylä Espoossa halutaan nostaa esille mikro- sekä pienyrittäjyyttä ja näin tuoda entistä monipuolisemmin esille alueellista elinkeinoelämää. Oppilaille tarjotaan mahdollisuus toimia Yrityskylässä mikro-, tai yksinyrittäjänä. Yksityisyrittäjäin Säätiön tuella jokaiseen Yrityskylään perustetaan yrityskeskittymä. Tämä ”Yrityshubi” on co-working -tila, jossa työskentelee päivän aikana 3-6 oppilasta eri toiminimillä.

Haluatko tarjota mahdollisuuden kuudesluokkalaiselle hypätä sinun saappaisiisi päivän ajan? Yrittäjältä tämä ei vaadi kuin vähän aikaa. Suunnittelemme yhdessä, millaisen simulaation rakennamme sinun yrityksestäsi. Yrityksesi saa näkyvyyttä ja lupaamme että nuoret tekevät sinuun vaikutuksen.

Haluatko olla mukana edistämässä sitä, että jokaisella suomalaisella on rohkeutta ja intoa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Lisätietoja: Heidi Enbacka, aluepäällikkö Talous ja nuoret TAT, heidi.enbacka@tat.fi, puh. 050 514 2808