30.3.2017 klo 12:41
Uutinen

Heidi Lindgren Vuoden nuori yrittäjä –kilpailun finaaliin

Pääkaupunkiseudun Yrittäjien hallitus valitsi paikallisen Nuori Yrittäjä-kilpailun voittajaksi Teo-Pal Oy:n toimitusjohtaja Heidi Lindgrenin. Osakilpailun palkinto luovutettiin Heidi Lindgrenille 29.3.2017 järjestetyssä yrittäjäillassa. Voittaja etenee seuraavaksi koko valtakunnan laajuiseen kilpailuun.

Vuonna 1978 perustettu laboratoriolaitteiden ja vaakojen tukkukauppaa harjoittava Teo-Pal Oy on muutama vuosi sitten käynyt läpi sukupolvenvaihdoksen. Vetovastuu siirtyi vuonna 2012 yrityksen toisen sukupolven edustajalta Lasse Lindgreniltä Heidi Lindgrenille.

”Minulle yrittäjyys on tainnut tulla verenperintönä ja on palkitsevaa, kun kehitysideoita pystyy viemään käytäntöön asti, ainakin helpommin kuin työntekijänä ollessa”, kertoo Heidi Lindgren. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin lisää, että tämän kokemuksen ansioista hän on itse innokas kuuntelemaan työntekijöiden kehitysideoita.

Yrittäjänä yksikään päivä ei ole samanlainen, ja tämä on Lindgrenin mielestä työn suola. ”Yrittäjyydessä on parasta monipuolinen työnkuva, aamulla töihin mennessä ei tiedä minkälainen päivä on edessä.”

Kilpailun voitto tuli Heidi Lindgrenille yllätyksenä. ”Tuntui erittäin hyvältä, että muutkin ovat nähneet sen työn mitä olen Teo-Pal Oy:n eteen tehnyt.”
Monivuotisen uransa kohokohdiksi Heidi Lindgren mainitsee jalkautumisen asiakkaiden pariin ja parhaiden ratkaisujen löytämisen heidän tarpeisiinsa.

Heidi Lindgrenin mielestä vastaus nykymarkkinoiden kovaan kilpailuun löytyykin asiakaslähtöisyydestä ”Yrityksemme parhaat kilpailuvaltit ovat ehdottomasti palvelualttius ja ensiluokkaiset tuotteet, joiden takana on pitkäaikaiset päämiehet. Sloganimme on palvelun verran parempi ja sen takana seisomme.”

Osakilpailun voitto kertoo, että tavoitteissaan Teo-Pal Oy on onnistunut loistavasti. Tulevaisuuden suhteen Heidi Lindgrenillä onkin selvät sävelet. ”Yrittäjyydeltä odotan tulevaisuudessa antoisia hetkiä asiakkaiden parissa, lisää onnistumisen tunteita ja ennen kaikkea, että saisin kehittyä yrittäjänä pitkään.”

Pääkaupunkiseudun ja Vantaan Yrittäjien puheenjohtaja Carita Orlando kannustaakin nuoria yrittäjyyteen. ”Eläköityminen kiihtyy tulevaisuudessa. Toivottavasti moni nuori miettisi vaihtoehtona myös yrityksen ostamista ja sen toiminnan kehittämistä. Omistajanvaihdos usein voi antaa sille sen kaipaaman kasvupyrähdyksen. Nuoret osaavat käyttää uutta teknologiaa hyväkseen, ja se saattaa auttaa esimerkiksi yrityksen kansainvälistymis pyrkimyksessä. ”

Lisätietoja:

Pääkaupunkiseudun ja Espoon Yrittäjät, toimitusjohtaja Erkki Pärssinen, p. 050 411 1104