10.1.2020 klo 10:53
Uutinen

Heikki Rissanen vetovastuuseen Savon Yrittäjien viestinnästä

Savon Yrittäjien uudeksi viestintä- ja markkinointikoordinaattoriksi nimitettiin Heikki Rissanen.

Hei! Olen Heikki Rissanen. Savon Yrittäjien uusi viestintä- ja markkinointikoordinaattori ja aloitin työni loppiaisen jälkeen. Haluan nyt kertoa hieman itsestäni, joten istuutukaa mukavasti alas ja tutustutaan!

Kulttuurialan kasvatti – Kasvuyrityksen koulima

Ennen Savon Yrittäjien palvelukseen siirtymistä olen toiminut kuopiolaisen 3D Talo Finland Oy:n markkinointikoordinaattorina, tapahtuma- ja kulttuurialalla, sekä tehnyt perinteisiä myyjän töitä muun muassa Elisa Oyj:llä. Intohimoikseni lasken musiikin kaikissa sen muodoissa, hyvät tarinat, sekä ulkojäillä vietetyt talviset päivät.

Olen Pohjois-Savoon paluumuuton tehnyt paljasjalkainen kaavilainen. Viestinnän pariin puolestaan päädyin tehdessäni kouluuni kuuluvaa harjoittelua ohjelmatoimisto Sam Agency Oy:lle Helsingissä keväällä 2016, jolloin innostus kirjoitettuun sanaan syttyi, eikä ole sammunut. Kiitokset silloiselle pomolleni Samille!

Pohjois-Savon ulkopuolella vietetyn vajaan vuosikymmenen aikana minulle muodostui vahva kotiseututunneside, jonka johdattamana päätin hakeutua paikallisten toimijoiden pariin Kuopioon paluuta suunnitellessa ja paikka löytyikin nopeasti teknologia-alan kasvuyrityksestä. Työskentely tiiviissä matalan hierarkian yhteisössä avasi myös ikkunan yrittäjän maailmaan.

Siirtyminen järjestötoimintaan

Kasvuyrityksestä järjestötoimintaan siirtyminen on suuri askel, joka muuttaa työkulttuurin lisäksi myös työn luonnetta. Päätös hakemisesta Savon Yrittäjille syntyi silti nopeasti.

Huomasin ilmoituksen avoimesta koordinaattorin paikasta ja tajusin, että nyt olisi unelmien työpaikka tarjolla. Pääsisin olemaan osa jotain merkityksellistä, sekä omalla tekemiselläni nostamaan yrittäjien ääntä kuuluviin. Haluan olla mukana vaikuttamassa ja auttamassa kotiseutuni yrittäjiä, sillä jos heillä menee hyvin, niin koko Savolla menee hyvin. Siksi kirjoitin hakemuksen yhdeltä istumalta ja täällä sitä ollaan!

Mikäli Savon Yrittäjien jäsenillä, tai paikallisyhdistyksillä on mitään kysyttävää viestintään tai markkinointiin liittyen, niin minut tavoittaa puhelimitse, sekä sähköpostilla. Olen täällä auttaakseni!

Parhain terveisin,

Heikki Rissanen

Viestintä- ja markkinointikoordinaattori

Savon Yrittäjät ry

Kauppakatu 28 B, 3 krs, 70110 Kuopio

Puh: 044 3680 504

heikki.rissanen@yrittajat.fi