Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

23.2.2017 klo 13:56
Uutinen

Helsingin Yrittäjät julkisti kuntavaalitavoitteensa – Vireä yritystoiminta luo Helsingin elinvoiman

Kaupungilla ja yrityksillä on kiinteä yhteys: mitä paremmin yritykset kaupungissa menestyvät, sitä enemmän ne tuottavat työtä, palveluja ja verotuloja. Kaupunki voi edistää yritystoimintaa yrittäjäystävällisellä elinkeinopolitiikalla. Toimintaympäristön yritystoiminnalle tarjoamat mahdollisuudet vaikuttavat olennaisesti yritysten menestymiseen.

Tuloksellinen elinkeinopolitiikka edellyttää kaupungin päättäjien ja yrittäjien aktiivista vuorovaikutusta. Helsingin uudessa kaupunkistrategiassa tulee ottaa huomioon erikokoisten yritysten menestymisen edellytykset. Lisäksi on tarpeen laatia valtuustokauden mittainen elinkeinopoliittinen ohjelma, joka valmistellaan yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa.

– Kaupungin tulee sitouttaa yrittäjät ja yritykset Helsinkiin, pitää heistä huolta ja kannustaa kasvuun, korostaa Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala.

Kaupungin elinvoimaisuuden kannalta on tärkeää, että kaupungin päätöksentekijöillä on tietämystä niistä yritystoiminnan menestystekijöistä, joihin kaupungin päätöksillä voidaan vaikuttaa.

– Helsinkiin tarvitaankin muuttuvassa ympäristössä entistä enemmän päättäjiä, jotka ovat yrittäjiä tai ainakin ymmärtävät hyvin yrittäjyyttä ja yritystoimintaa, sanoo puheenjohtaja Sarianne Reinikkala.

>> Tutustu Helsingin Yrittäjien kuntavaaliohjelmaan:

helsinginyrittajat_kuntavaaliohjelma_2017.pdf

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Sarianne Reinikkala, Helsingin Yrittäjät, p. 040 9000 334

Toimitusjohtaja Tiina Oksala, Helsingin Yrittäjät, p. 040 548 1104

Kuva: Mariia Golovianko / Shutterstock.com