1.2.2018 klo 20:39
Uutinen

Helsingin Yrittäjien hallitus vuodelle 2018 järjestäytyi

Helsingin Yrittäjien syyskokouksessa 23.1.2017 järjestölle valittiin uusi hallitus ja sen työtä johtamaan uusi puheenjohtaja Mari Laaksonen, CleanMarin Oy. Järjestäytymiskokouksessa tammikuussa valittiin kolme varapuheenjohtajaa ja työvaliokunnan edustajat.

Helsingin Yrittäjien hallitus järjestäytyi 31.1.2018. Puheenjohtaja Mari Laaksosen rinnalle valittiin kolme varapuheenjohtajaa: Harri Ruokokoski (Helsingin Yrittäjät – Vanhakaupunki ry), Outi Aalto (Kanta-Helsingin Yrittäjät ry) ja Milla Kissaniitty (Helsingin Yrittäjät – Koillis-Helsinki ry).

Työvaliokuntaan valittiin Kaj Eriksson ja Seppo Tuovinen. Hallituksen muut jäsenet ovat Taneli Hakkarainen, Mika Tuominen, Timo Peltonen, Jari-Mikko Pajunen, Jani Honkanen, Raija Lehtinen, Taru Päivike, Kim Yrjälä, Johanna Jussila, Johannes Kvist ja Jukka Tiihonen.

Helsingin Yrittäjien hallitus edustaa aluejärjestöä ja hoitaa sen asioita aluejärjestön vuosikokouksen hyväksymien päätösten ja ohjeiden mukaan. Hallitus valitaan vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa tekemään edunvalvontatyötä helsinkiläisten yrittäjien eteen.

>> Hallituksen yhteystiedot

Kuvassa: Helsingin Yrittäjien hallitus järjestäytymiskokouksessa 31.1.2018. Kuva: Jaana Tihtonen / Helsingin Yrittäjät