6.2.2020 klo 10:23
Uutinen

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset finalisteina Vuoden 2019 tekijä -sarjassa

Suomen Yrittäjien vuoden 2019 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö valitaan Vaikuttajafoorumi-tapahtumassa Helsingissä 9.–10.2.2020. Vuosittain järjestettävässä kilpailussa on viisi eri palkintosarjaa. Helsingin Yrittäjien kuusi paikallisyhdistystä kilpailee yhtenä tiiminä Vuoden tekijä -sarjassa.

Muita finalisteja sarjassa ovat Alavieskan Yrittäjät ry, Hangon Yrittäjät – Hangö Företagare ry, Janakkalan Yrittäjät ry ja Ulvilan Yrittäjät ry.

Helsingin Yrittäjien kuusi paikallisyhdistystä valittiin yhdessä ehdokkaaksi Vuoden tekijä -sarjaan vuoden 2019 alussa käynnistetyllä yhteisellä Paikallisesti-viestintäkonseptilla.

Tutustu Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti -kanaviin:

>> Paikallisesti-kotisivu

>> Paikallisesti-Facebook-sivu

Suomen Yrittäjien toiminta rakentuu lähes 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä.

Palkitsemiskriteerit

  • Vuoden vaikuttajaksi valitaan yhdistys, joka on toiminnallaan saanut aikaan jonkin muutoksen kunnassaan, kaupungissaan tai kaupunginosassaan.
  • Vuoden viestijäksi valitaan yhdistys, joka on saanut viestinnällään aikaan positiivisen muutoksen jäsenistönsä, viranomaisten tai kuntalaisten toiminnasta tai asenteissa.
  • Vuoden tekijäksi valitaan yhdistys, jonka uusi toimintamalli tai palvelu on lisännyt jäsenten saamaa hyötyä jäsenyydestä.
  • Vuoden paikallisyhdistys valitaan eri kokoluokkien kategorioissa, joissa arvioitavia asioita ovat mm. vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjestötoiminta.
  • Vuoden toimialajärjestön valintaan liittyy samat kriteerit kuin Vuoden paikallisyhdistyksen valintaan.

Voittaja julkistetaan Helsingissä Vaikuttajafoorumissa 9.–10.2.2020.

Lisätietoja kilpailusta ja muista finalisteista >>