19.11.2019 klo 22:19
Uutinen

Helsingin Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Mari Laaksonen

Helsingin Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi 19.11.2019 nykyisen puheenjohtajan Mari Laaksosen (CleanMarin Oy) jatkokaudelle vuodelle 2020. Syyskokous oli yksimielinen valinnassaan.

Kaksi vuotta aluejärjestön puheenjohtajana toiminut Mari Laaksonen on halunnut panostaa erityisesti kolmiportaisen järjestön sisäisen yhteistyön kehittämiseen, joka näkyy jäsenille parempina palveluina, tapahtumina ja edunvalvontana. Vuonna 2019 Helsingin Yrittäjien hallitus on Laaksosen johdolla muun muassa uudistanut alueen paikallisyhdistystoimintaa vastaamaan paremmin yrittäjien tarpeita.

– On ylpeys toimia yrittäjäjärjestön puheenjohtajana pääkaupungissa, jossa yrittäjyys on monimuotoista ja koko ajan kehittyvää. Yrittäjien oman järjestön pitää elää ajassa ja tuntea yrittäjien arkea. Näihin panostamme jatkossakin, Laaksonen kertoo.

Mari Laaksonen on toiminut yrittäjäjärjestön luottamushenkilönä niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisella tasolla. Luottamushenkilötyö alkoi vuonna 2010 Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien hallituksessa. Työ on jatkunut paikallisyhdistyksen hallitustyön ja puheenjohtajuuden (2014-2019) kautta Helsingin Yrittäjien hallitukseen (2013-2019) ja valtakunnallisen vaikuttamistyön pariin keskusjärjestön Suomen Yrittäjien hallitukseen (2014-2019). Mari Laaksosen siivousalan yritys CleanMarin Oy perustettiin vuonna 2003 ja yritys on kasvanut työllistämään noin 20 henkeä.

Helsingin Yrittäjät ry:n vuoden 2020 hallituksen kokoonpano valittiin syyskokouksessa. Hallituksessa on mukana Oscari Seppälä, Jari-Mikko Pajunen, Outi Haapamäki, Markus Seppänen, Anu Reniers, Petra Bedda, Seppo Tuovinen, Taneli Hakkarainen, Esko Valkeala, Ulla Leppäkoski-Juvonen, Jukka Tiihonen, Vesa Puisto ja Harri Kolehmainen.

Kuvassa Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen (oikealla) ja toimitusjohtaja Tiina Oksala. Kuva: Outi Haapamäki

Lisätietoja:

Tiina Oksala
toimitusjohtaja, Helsingin Yrittäjät
p. 040 548 1104
tiina.oksala @ yrittajat.fi

Mari Laaksonen
puheenjohtaja, Helsingin Yrittäjät
p. 040 578 0189
mari.laaksonen @ yrittajat.fi