6.10.2017 klo 15:57
Uutinen

Helsingin Yrittäjien toimistolla uusia kasvoja

Syyskausi aloitettiin Helsingin Yrittäjien toimistolla mukavien muutosten myötä, kun tiimissä aloitti kaksi uutta työntekijää. Nina Salminen tuottaa helsinkiläisille yrittäjille inspiroivia koulutuksia ja tapahtumia ja Anette Loiskeen vastuualueelle kuuluu jäsenrekisterimme ja -palvelumme. Tervetuloa taloon tekemään töitä yrittäjyyden eteen!

Tapahtumatuotantoon uusi tekijä

1. Kuka olet ja mitä tehtäväkenttääsi kuuluu?

”Olen Nina Salminen, Helsingin Yrittäjien tapahtumatuottaja ja aloitin pestissä elokuun alussa. Työhöni kuuluu monipuolisesti tapahtumien ja koulutusten tuottaminen. Lisäksi toimin Nuorten Yrittäjien verkoston yhteyshenkilönä sekä kehitän Yrittäjätilan, yrittäjille tarjoamamme tapahtuma- ja työskentelytilan, toimintaa. Tontillani on myös oppilaitosyhteistyö ja mielelläni olen mukana myös muissa projekteissa.”

2. Mitä teit ennen Helsingin Yrittäjiä?

”Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen valmistunut Helsingin yliopistosta. Viime vuodet olen työskennellyt tapahtumien ja koulutusten parissa ammatillisen koulutuksen kentällä. Työkokemusta löytyy myös niin Stockmannin asiakaspalvelijana, Joulupukin pajakylän myyjänä kuin lasten liikuntakoulujen vetämisestä.”

3. Mitä alkanut syksy tuo tullessaan?

”Kuluvalta syksyltä odotan töiden puolesta erityisesti itsenäisyysjuhlaa. Kuulitteko jo, että juhlamme on osa virallista Suomi 100-ohjelmaa?”

4. Mikä on mottosi?

“Work hard and be polite.”

5. Miten vaihdat vapaalle?

”Vapaa-ajalla minut löytää metsästä tai joogasalilta.”

6. Mitä yrittäjyys merkitsee sinulle?

”Yrittäjyyden kautta saadaan kasvua ja uusia ideoita. Yrittäjyys on välttämätöntä yhteiskunnan kannalta, ja siksi sitä pitää tukea ja yrittäjien etua viedä eteenpäin.”

Yhteystiedot:
Nina Salminen
tapahtumatuottaja
p. 050 4911 936
nina.salminen @ yrittajat.fi

Jäsenpalvelussa vastaa nyt uusi ääni

1. Kuka olet ja mitä tehtäväkenttääsi kuuluu?

”Olen Anette Loiske, Helsingin Yrittäjien tuore toimistoassistentti. Aloitin syyskuussa järjestömme jäsentiimissä – vastuualueenani on jäsenrekisterin hoito, asiakaspalvelu, tapahtumajärjestelyissä avustaminen sekä yleiset toimistotyöt. Teen mielelläni myös muita tehtäviä, esimerkiksi viestintään liittyviä.”

2. Mitä teit ennen Helsingin Yrittäjiä?

”Koulutukseltani olen yo-merkonomi. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa myyjänä. Sain innostuksen hakea tähän työhön, kun olin projektisihteeriharjoittelijana Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitossa.”

3. Mitä alkanut syksy tuo tullessaan?

”Syksyltä odotan erityisesti suuria tapahtumiamme: itsenäisyysjuhlaa 5.12. ja uuden HYMY-hankkeen Yksinyrittäjäiltaa 2.11.”

4. Mikä on mottosi?

”Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

5. Miten vaihdat vapaalle?

”Vapaa-ajalla viihdyn ystävien kanssa ja joogamatolla.”

6. Mitä yrittäjyys merkitsee sinulle?

”Arvostan yrittäjien rohkeutta. Yrittäjyys ja tekemämme työ, yritystoiminnan tukeminen, ovat yhteiskunnalle todella tärkeitä.”

Yhteystiedot:
Anette Loiske
toimistoassistentti
p. 050 575 2353
anette.loiske @ yrittajat.fi

>> Koko Helsingin Yrittäjien toimiston yhteystiedot