1.3.2019 klo 09:38
Uutinen

Henkka Hyppönen, Anne Kukkohovi, Andrei Koivumäki, Minna Huotilainen ja Miia Paakkanen nähdään Yritystä Stadiin! -lavalla 14.5.2019 Bio Rexissä

Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin! -tapahtuman puhujat ja ohjelma on nyt julkistettu! Viisi alansa huippuasiantuntijaa jakavat vinkkejä menestykseen 14.5.2019 Bio Rexissä. Tutustu puhujiimme ja ohjelmaan – ja varaa paikkasi ajoissa.

Miten saat keskittymiskykysi kuntoon? Minna Huotilainen jakaa vinkit

Minna Huotilainen on arvostettu aivotutkija ja kasvatustieteiden professori. Minna tietää miten aivot voivat parhaiten työelämässä ja soveltaa tietoa selkokielisesti. Minna on kirjoittanut yhdessä Mona Moisalan kanssa teoksen Keskittymiskyvyn elvytysopas (Tuuma, 2018), jossa käydään läpi kaikki olennainen aivojen toiminnasta keskittymiskyvyn kannalta. Esityksessään Minna tarjoaa tietoa ja vinkkejä keskittymiskyvyn palauttamiseen ja ylläpitämiseen yrittäjän arjessa.

>> Minna Huotilainen esiintyy klo 11.15

Miten voitat pelkosi? Henkka Hyppönen rohkaisee henkilökohtaiseen kasvuun

Henkka Hyppönen on koko kansan tuntema mediapersoona sekä pitkän linjan yrittäjä. Henkka suhtautuu intohimolla kaikkea sitä kohtaan mitä hän tekee. Henkan laaja asiantuntijuus yhdistettynä taidokkaaseen tarinankerrontaa saa kuulijat innostumaan ja oivaltamaan uutta. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Henkka motivoi henkilökohtaiseen kasvuun ja pelon voittamiseen.

>> Henkka Hyppönen esiintyy klo 14.00

Miten saavutat tavoitteesi? Andrei Koivumäki ohjaa menestyksen tielle

Andrei Koivumäki on Suomen menestyneimpiä kiinteistöalan ammattilaisia ja tuore yrittäjä Neliöt Liikkuu -firmallaan. Andrein menestyksen puolesta puhuu huimat luvut ja mitattavat saavutukset. Sosiaalisen median taituri pelaa persoonallaan, ja ei jätä ketään kylmäksi. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Andrei ottaa lavan haltuun ja kertoo tarinansa kautta myynnin parhaat vinkit.

>> Andrei Koivumäki esiintyy klo 14.45

Mistä inspiraatiota yrittäjän arkeen? Anne Kukkohovi johdattaa hyvinvoinnin äärelle

Anne Kukkohovi on kauneusalan yrittäjä ja monipuolinen media-alan ammattilainen. Kansainvälisen uran malli- ja muotimaailmassa tehnyt supernainen on kerryttänyt monipuolista kokemusta laajalti asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä. Puheenvuorossaan Anne jakaa inspiraatiota ja vinkkejä yrittäjän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

>> Anne Kukkohovi esiintyy klo 12.00

Miten kaikki irti asiakaskohtaamisista? Miia Paakkanen opastaa tunnetaitoihin

Miia Paakkanen on myötätunnon tutkimuksen kärkinimiä ja kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Miia valmentaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Miia uskoo myötätunnon supervoimaan, joka johtaa niin taloudelliseen menestykseen kuin hyvinvointiin. Esityksessään Miia innostaa yrittäjiä kohti parempia asiakaskohtaamisia tunnetaitojen avulla.

>> Miia Paakkanen esiintyy klo 16.15

Yritystä Stadiin! – Yrittäjyyden suurtapahtuma Helsingin ytimessä

Aika: 14.5.2019 klo 11-17

Paikka: BioRex, Mannerheimintie 22-24, 00100 Hki.

Hinta: maksuton

Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus tehokkaaseen verkostoitumiseen ja tapaat myös mahtavia yhteistyökumppaneita. Pääyhteistyökumppanina mukana Elisa Oyj. Tapahtuma on osallistujille täysin maksuton. Varaa kuitenkin paikkasi etukäteen, niin vältyt jonottamiselta tapahtumapaikalle saapuessa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ >>

TUTUSTU OHJELMAAN >>

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elisan ja useiden yhteiskumppaneidemme kanssa.