23.11.2022 klo 11:23
Uutinen

Hermanni Takala puheenjohtajaksi vuosille 2023 – 2024

Jalasjärven Yrittäjät valitsi eilen illalla (22.11.2022) vuosikokouksessaan Juustoportilla uuden puheenjohtajan. Kuluvan vuoden loppuun varapuheenjohtajana ja sihteerinä toimiva Hermanni Takala aloittaa puheenjohtajan kaksivuotiskauden tammikuun 2023 alussa.

Hallitukseen valittiin erovuoroisista hallituksen jäsenistä Jorma Haanpää, Marko Haanpää, Rauno Heinonen ja Hermanni Takala uudelleen. Erovuoroisista Saila Sivula ilmoitti, ettei enää jatka hallituksessa. Uutena hallitukseen valittiin Satu Kiviniemi. Hallituksessa jatkavat toiselle vuodelle Anne-Maj Hakala, Esko Katila, Kirsi Kuusisto, Markku Laurila, Timo Ranta ja Aki Välimäki. Sekä hallituksen puheenjohtajan että hallituksen muiden jäsenten toimikausi on kaksi kalenterivuotta.

Vuosikokouksen vahvistamassa toimintasuunnitelmassa vuodelle 2023 mainitaan muun muassa säännöllinen ja joustava yhteydenpito Kurikan kaupungin kanssa. Yrittäjien ja Kurikan elinkeinotoimen yhteisen Y-tiimin kokoontumisia jatketaan edelleen. Elokuussa järjestetään markkinat ja Aukusti-etkot. Ensi vuoden toimintaa on myös muun muassa yrittäjäjuhlan järjestäminen syksyllä.