27.9.2021 klo 10:26
Uutinen

Holiday Club Vierumäki – aktiviteettien ja tapahtumien keidas luonnon keskellä

Kaupallinen yhteistyö: Holiday Club

Vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta sijaitsevassa Holiday Club Vierumäen hotellissa vietät täydellisen päivän lukuisista aktiviteeteista, herkullisesta ruoasta ja hemmottelusta nauttien. Vierumäki onkin monessa mielessä nappivalinta myös kokous- ja tapahtumajärjestäjälle, sillä kaikki palvelut löytyvät saman katon alta.

Monipuolinen majoitusvaihtoehtojen ja aktiviteettien kirjo

Holiday Club Vierumäen majoitusvaihtoehdot vastaavat kattavasti monenlaisiin toiveisiin. Läpikotaisin uusitussa hotellissa on 190 tyylikästä huonetta, mukaan lukien 14 Standard Esteetön -huonetta ja 31 lemmikkihuonetta. Meiltä löytyvät myös modernit Villas-huoneistot ja viihtyisät loma-asunnot.

Vierumäelle houkuttelevat erityisesti monipuoliset aktiviteetit kuten golf, maastopyöräily, melonta ja padel. Aktiivisen päivän jälkeen on hyvä rentoutua hotellin tunnelmallisessa Day Spassa, josta löytyy erilaisten hemmottelevien hoitojen lisäksi perinteiset saunat, rentouttavat hyörysaunat ja aisteja hivelevä lounge-tila. Holiday Club Vierumäki täydentyy myös kylpylä- ja saunamaailmalla vuoteen 2024 mennessä.

À la cartea rouhealla twistillä sekä rentoa olohuonetunnelmaa

Holiday Club Vierumäen hotellissa palvelevat suositut Hill Grill ja Pine Pub -ravintolat, joista ensimmäinen tarjoilee à la cartea rouhealla twistillä ja toinen puolestaan herkullisia pub-henkisiä aterioita, pizzoja ja pikkupurtavia. Energinen päivä lähtee takuuvarmasti käyntiin runsaalla aamiaisella Hill Grillissä, jonne katamme tilauksesta myös lounaan ja illallisen. Räätälöimme lisäksi mielellämme tilaisuuksiin sopivat ryhmämenut.

Ideaali kaikenkokoisiin tapahtumiin ja kokouksiin

Meillä rakennat vertaansa vailla olevan tapahtumakokonaisuuden lukuisista vaihtoehdoista. Omaa luokkaansa olevan kokousmaailmamme jalokivi on suuri juhlasali, jossa istuu tuoliriveillä jopa 350 vierasta ja pöytien ääressä 270 vierasta. Sali on jaettavissa väliseinillä myös pienemmiksi tiloiksi. Lisäksi hotellissamme on 11 kokoushuonetta tilojemme maksimikapasiteetin yltäessä lähes 800 vieraaseen. Kokoustilojen läheisyyteen katetaan aina runsas kahvitori, jonka monipuoliset antimet pitävät kokousvieraiden energiat taatusti yllä koko päivän. Esteettömyys on huomioitu kattavasti läpi hotellin myös kokoushuoneiden osalta.

Hanki nyt itsellesi pala Vierumäkeä

Kesällä 2022 Vierumäelle valmistuu 18 uutta korkeatasoista lomahuoneistoa, jotka sijaitsevat alueen parhailla paikoilla aivan vehreän golfkentän kupeessa. Skandinaavisen tyylikkäissä huoneistoissa on täysin varusteltu moderni keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc. Lisäksi huoneistoissa on ilmalämpöpumppu ja lasitettu terassi tai parveke.

Lue lisää ja tule tutustumaan