5.9.2021 klo 01:06
Uutinen

Hollolan Vuoden yrittäjä 2021

Hollolan Vuoden Yrittäjä 2021 on Kilpi-Koskinen Oy:n Niko Lahtinen ja Toni Lahtinen.

Kilpi-Koskinen on vuonna 1984 Timo Koskisen kirkkaalla visiolla perustama yritys, jossa alusta asti mukana vaikuttanut myös Tuula Koskinen. Ensimmäinen sukupolvenvaihdos tehtiin vuonna 2002, jolloin vetovastuun ottivat Petri Lahtinen sekä Tiina Lahtinen (os. Koskinen). Toisen sukupolvenvaihdoksen myötä 2018 nykyisille yrittäjille siirtynyt yritys on investoinut konekantansa vaativia kaiverrustöitä silmällä pitäen.

Yritys tarjoaa ammattitaidolla valmistetut opasteet sekä logot irtokirjaimin ja kaiverruksin eri materiaaleista. Tuotteet valmistetaan monipuolisesti erityyppisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin, suunnittelusta asennukseen saakka. Yritys työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä.

Vuoden Yrittäjä -valintaraati arvostaa Kilpi-Koskisen vuosien varrella toteuttamien lukuisien kuntien ja kaupunkien, liikeyritysten, tuotantolaitosten, hotellien ja risteilijöiden vaativia opastekokonaisuuksia kotimaassa ja ulkomailla. Yritys on vakaa ja perinteinen nykyaikaisella otteella jo kolmannessa polvessa.