3.4.2018 klo 09:55
Uutinen

Hollolasta koottiin kunnan ja yrittäjien yhteistyönä palveluopas kesäksi 2018

Lue Hollola-opas oheisesta linkistä: https://issuu.com/hollola/docs/vedos-hollola-opas-30.5.-valmis-siv/68

– – – – –

Hollolan Yrittäjät ja Hollolan kunta kutsuvat kaikkia hollolalaisia toimijoita ilmoittamaan palveluistaan ja tapahtumistaan Hollola-oppaassa.

Ilmoituksia ja menotietoja oppaaseen kerätään huhtikuun ajan. Opas julkaistaan kesällä 2018 ja sen on tarkoitus palvella vuoden ajan. Kohderyhmänä ovat hollolaiset ja alueen palveluja käyttävät. Opas vastaa tarpeeseen saada Hollolan luontoihmeet, käyntikohteet, mielenkiintoiset tarinat ja palvelut yksiin kansiin. Kysely on avattu 23.3.

Ensipalaute oppaasta on ollut hyvää; tällaista painettua viestintää tarvitaan. Huolenamme on vain, ettemme tavoita alueen kaikkia toimijoita ja yrittäjiä. Toivomme, että Hollolan koko kollektiivi jakaisi viestiä oppaan valmistelusta omassa verkostossaan, ettei palvelutarjontamme jää ohueksi ja vaisunnäköiseksi.

Esimerkkinä Sysmä

Oppaaseen on koottu kuusi eri palvelukategoriaa majoittumisesta hyvinvointiin ja harrastuksista kaupankäyntiin, joihin pyydetään ilmoittamaan tietonsa. Painosmääräksi arvioidaan 9 000 kappaletta, sivumääräksi sataa. Opas jaellaan vapaa-ajan asukkaille ja kunnan uusille asukkaille. Opasta löytyy kirjastoista, uimahallista, liikkeistä, yrityksistä ja kunnan toimipisteistä. Hollola-opas julkaistaan myös sähköisessä muodossa.

Sparraajana on toiminut Yksi Sysmä -oppaan puuhanainen Mia Kärkkäinen. Sysmässä yrittäjät ovat tehneet suosittua palveluopasta monta vuotta.

Tarkoitus päivittää opasta vuosittain

Hollolassa oppaan sisällöt tehdään yhteistyössä Hollolan kunnan viestinnän kanssa. Oppaaseen voi ilmoituksen lisäksi ostaa mainoksen, ilmoitusmyynnistä vastaavat Hollolan Yrittäjät. Myynnillä pyritään lähinnä kattamaan oppaan tekemisestä aiheutuvat paino- ja jakelukulut. Oppaan hinnoittelu on reilua, 30 euron pikkuilmoituksesta 350 hintaiseen kokosivun ilmoitukseen.

Yhdessä tehtyä opasta on tarkoitus päivittää vuosittain. Ohessa yksi luonnoskuva Hollola-oppaan kanneksi.

Annan mielelläni lisätietoja!

Pilvi Kallio-Meriläinen, tiedottaja, puh. 044 780 1206, etunimi.sukunimi@hollola.fi

Linkki Webropol-kyselyyn

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/429826ac-276b-4ce6…