13.9.2021 klo 12:31
Uutinen

Huikea syystarjous Kuopion yrittäjille – We Can Be Heroes -konserttiin!

Kuopion kaupunginorkesteri kutsuu sinut etuhintaan elokuva-aiheiseen We Can Be Heroes -konserttiin perjantaina 24.9. klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisaliin.

Luvassa on seikkailuntäyteinen ilta, jossa soivat kaikkien aikojen suosituimpien sankarielokuvien tunnussävelmät. Valokeilassa ovat ikoniset sarjakuva- ja elokuvahahmot Batmanista Mad Maxiin, Iron Manista Terminaattoriin, Nälkäpelin Katnissista Gladiaattoriin. Luvassa on uljaita ja mahtipontisia säveliä, joiden myötä matkaamme välittömästi lempielokuviemme seikkailuihin.

Konsertin solistina laulaa ruotsalaissopraano Sabina Zweiacker, jonka heleä ääni tuo musiikkiin uuden mystisen ulottuvuuden. Konsertin isäntänä toimii ja juontaa englanniksi Orvar Säfström, ruotsalainen peli- ja elokuva-asiantuntija.

Kuopion kaupunginorkesteri tarjoaa yrittäjille edun tähän 24.9. konserttiin KAKSI LIPPUA YHDEN HINNALLA eli kaksi lippua hintaan 26 € (norm. 2 lippua hintaan 51 €).

Lipun myynti: http://www.lippu.fi/eventseries/2985386/?affiliate=fif

Etulipun voi ostaa myös Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalta. Saat edun mainitsemalla lipun lunastuksen yhteydessä koodin KAKSI YHDEN HINNALLA. Ei varauksia. Max. 2 etulippua / hlö. Etu on voimassa konsertin alkuun saakka.

Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.