27.2.2019 klo 10:19
Uutinen

Huippuetu Tästä asti aikaa -musikaaliin juhlavuotemme kunniaksi!

Seinäjoen kaupunginteatteri tarjoaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille synttärivuoden kunniaksi etupaketin Tästä asti aikaa -musikaalin viimeiseen näytökseen 13.4.2019.

Lipun hintaan sisältyy Rokkimenu buffet-ruokailuna ennen Tästä asti aikaa –musikaalia, väliajalla Road 66 to Alavus –leivoskahvit, musikaalilippu sekä illan lopuksi Pauli Hanhiniemen akustinen keikka teatterin ylälämpiössä.

Lipun hinta Yrittäjien jäsenille 76 €/hlö (norm. 88 €).

Varaa lippusi soittamalla kaupunginteatterin lippumyymälään p. 010 416 2600 tai käymällä lippumyymälässä osoitteessa Alvar Aallon katu 12. Mainitse varauksen yhteydessä koodi Yrittäjät80.

Lippumyymälä on avoinna ti-pe klo 10-17, la kello 12-17 sekä esitysiltoina näytöksen alkuun saakka.

Tästä asti aikaa -musikaali kertoo kahden unelmiaan tavoittelevan, liki kolmekymppisten Turon ja Emman, ja näiden lähipiirin tarinan. Se on realistinen kuvaus ihmisen tempoilusta yhteiskunnan asettamissa rappusissa ja ansoissa – mutta se on myös rakkaustarina. Rakastavaisina laulavat Olli Rahkonen ja Reeta Vestman.Jutun juoni on Kolmas nainen -yhtyeen sekä muusikko ja lauluntekijä Pauli Hanhiniemen muiden kokoonpanojen musiikissa. Myös tarinan hahmot nousevat näiden laulujen maailmasta. Musikaalissa on mukana tuttuja hittejä, mutta myös harvinaisempia helmiä Hanhiniemen pitkän uran ajalta.Kolmas nainen -soundi soi musikaalissa juuri niin kuin sen pitääkin. Biisejä näyttämöllä tulkitsevat laulavat näyttelijät sekä 5-henkinen Ristilän Ruutupaitaorkesteri.