10.12.2019 klo 10:03
Uutinen

Hyödynnä alkuvuoden maksuttomat verkkokoulutukset – jäsenenä lisäät bisnestä vaikkapa suoraan kotisohvalta

Lapin Yrittäjien jäsenenä saat osallistua maksutta useisiin verkkokoulutuksiin – etänä verkon välityksellä voit kehittää yritystoimintaasi ja näin lisätä bisnestä vaikkapa suoraan kotisohvalta.

Yrittäjäjärjestön jäsenille järjestetään useita maksuttomia verkkokoulutuksia eri aihealueista. Löydä alta kaikki alkuvuoden verkkokoulutukset ja pistä ne omaan kalenteriisi – etäkoulutuksissa sinä määräät, milloin ne katsotaan. Uusi vuosi on hyvä aloittaa oman yrityksen kehittämisellä; varaa siis paikkasi digikoulutuksiin jo nyt ja varmista, että olet ensimmäisenä aallon harjalla.

Kaikkiin alla oleviin etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Koulutukset tallennetaan. Koulutuksen materiaalit ja ohjeet tallenteiden katsomiseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille muutaman päivän sisällä koulutuksen pitopäivän jälkeen.

14.1.2020 – Google My Business: Tule löydetyksi Google Searchsissä ja Google Mapsissa

Google My Busineksen avulla voit esitellä yrityksesi ilmaiseksi asiakkaille, kun he tekevät hakuja yrityksestäsi. Tällä kurssilla saat opastuksen siihen, miten sinun yrityksesi löytyy jatkossa Google haussa sekä Google Maps-sovelluksesta ja kuinka tärkeää paikallinen näkyvyys on yrityksille. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten Google My Business toimii ja miten voit rekisteröidä yrityksesi siihen. Sinulle näytetään myös, miten sen käyttöliittymä toimii ja miten on mahdollista luoda maksuton verkkosivusto yrityksellesi.

Varaa paikkasi koulutukseen viimeistään 13.1.2020. Ilmoittautumiset ja lisätietoa täällä.

28.1.2020 – Hakukoneoptimoinnin perusteet

Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) eli oman verkkosivuston tai -kaupan verkkonäkyvyyden vahvistaminen on taito, joka jokaisen verkossa toimivan yrityksen ja yrittäjän tulisi hallita. Hakukonenäkyvyyden parantaminen tarkoittaa usein myös kustannussäästöä, kun sivustolle saadaan ohjattua käyttäjiä ilman suoria mainonnan kustannuksia.

Koulutuksessa opit, miten hakukoneet toimivat, mitä SEO on, mistä osa-alueista SEO koostuu, mitkä osa-alueet vaikuttavat sivuston korkeaan sijoitukseen hakukonetuloksissa ja mitä trendejä tai tärkeitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon digijulkaisuja tehdessä.

Varaa paikkasi koulutukseen viimeistään 27.1.2020. Ilmoittautumiset ja lisätietoa täällä.

18.2.2020 – Sähköpostimarkkinointi: Miten viestit tehokkaasti kontakteillesi sähköpostilla?

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas keino tavoittaa asiakas, kunhan sitä käytetään tarkoituksenmukaisesti eikä markkinointikanavaa tukita liiallisella määrällä viestejä. Koulutuksessa saat tarkkoja ohjeita oman yrityksesi sähköpostiviestinnän suunnitteluun ja opit välttämään sudenkuopat sähköpostimarkkinoinnissasi.

Koulutuksen aikana käymme läpi kaksi toimivaa tapaa lähettää sähköpostiviestejä; markkinointiviestinnän ja palveluviestinnän periaatteet. Lisäksi kuulet, kenelle sinun on mahdollista lähettää sähköpostimarkkinointia. Opit periaatteet sähköpostiviestin oikeanlaisesta jäsentelystä ja saat vinkkejä mobiiliystävälliseen asetteluun. Saat myös neuvoja datan hyödyntämisestä sähköpostimarkkinoinnin automatisointiin ja viestin oikea-aikaisuuden määrittämiseen.

Varaa paikkasi koulutukseen viimeistään 18.2.2020. Ilmoittautumiset ja lisätietoa täällä.

3.3.2020 – Sosiaalisen median perusteet

Tämä koulutus auttaa sinua ymmärtämään eroavaisuudet eri sosiaalisen median kanavien välillä ja kuinka tärkeää on viestiä oikealla tavalla oikeassa kanavassa. Koulutus alkaa tutustumisella suosituimpiin sosiaalisen median kanaviin kuten Facebookiin, Instagramiin, LinkedIniin ja YouTubeen. Opit samalla, miten valitset juuri sinun yrityksellesi oikeat sosiaalisen median kanavat, joissa näkyä. Tämän lisäksi saat ohjeet oman sosiaalisen median sisältökalenterin tekoon. Jos oma suunnitelma ja tekeminen on vielä hakusessa, tämä valmennus auttaa sinut varmasti alkuun. Kuulet myös neuvoja siihen, miten vastaat erilaisiin viesteihin sosiaalisessa mediassa, ovat ne sitten kielteisiä tai myönteisiä. Lopuksi kuulet vielä, millä eri tavoilla ja työkaluilla voit seurata, mitata ja analysoida yrityksesi toimintaa sosiaalisessa mediassa.

Varaa paikkasi koulutukseen viimeistään 21.3.2020. Ilmoittautumiset ja lisätietoa täällä.

9.4.2020 – Tehosta markkinointiasi maksetuilla digitaalisilla kanavilla

Kun haluat tavoittaa asiakkaan, tulee sinun mainostaa myös verkossa. Tässä koulutuksessa opit tuntemaan eri vaihtoehdot verkkomainontaan palvelupolun eri vaiheissa eri kampanjatyypeillä. Saat neuvoja siihen, miten voit yhdistää markkinointistrategiaasi erilaisia maksetun mainonnan kanavia parantaaksesi yrityksesi näkyvyyttä ja tuloksia.

Opit koulutuksen aikana, miten saat parhaan tuloksen yrityksellesi eri kampanjatyypeillä, kuten bannereilla, videomainonnalla, hakukonemarkkinoinnilla, suosittelumarkkinoinnilla ja vaikuttajamarkkinoinnilla. Koulutuksen päätteeksi käymme vielä läpi, miten arvioit kampanjoittesi onnistumista muillakin tavoin, kuin myynnin arvolla.

Varaa paikkasi koulutukseen viimeistään 9.4.2020. Ilmoittautumiset ja lisätietoa täällä.

Löydä täältä kaikki tulevat koulutukset.