Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

13.5.2024 klo 10:58
Uutinen

Hyödynnä opiskelijoiden osaamista

Vaasan yliopisto on vastuulliseen liiketoimintaan suuntautunut yliopisto. Meillä opiskellaan kauppatieteitä (laskentatoimea ja rahoitusta, johtamista, markkinointia, talousoikeutta ja taloustiedettä), tekniikkaa (mm automaatio- ja tietotekniikkaa, energia- ja sähkötekniikkaa sekä tuotantotaloutta ja tietojärjestelmiä), hallintotieteitä (julkisen toiminnan johtamista, julkisoikeutta sekä sosiaali- ja terveyshallintotiedettä) sekä viestintää (digitaalinen ja sosiaalinen media, tekninen viestintä sekä organisaatioiden viestintä). Uuden kotisivustomme kautta tavoitat opiskelijat, joiden osaamista voit helposti hyödyntää.

Onko yrityksessäsi projekti tai selvitys, jolta puuttuu tekijä, harjoittelija voi olla ratkaisu tähän pulmaan. Palkkaamalla harjoittelijan saat käyttöösi alan tuoreinta tietoa, uusia näkemyksiä ja ideoita toimintanne kehittämiseen. Harjoittelija voi tehdä esimerkiksi erilaisia selvityksiä, kyselyitä tai muuta yritystoimintaasi aidosti hyödyttävää.

Uutena avauksena yrityksessänne voisi olla kansainvälisen opiskelijan palkkaaminen harjoitteluun ja sitä kautta oman toimintanne kansainvälistäminen. On havaittu, että monimuotoinen ja -kulttuurinen työyhteisö ruokkii luovuutta mikä auttaa parantamaan nykyistä sekä kehittämään liiketoimintaa.

Laajempiin ja pidempikestoisiin selvitys- ja tutkimustöihin voit saada avuksi opinnäytetyöntekijän.

Tiesitkö, että Vaasan yliopisto tukee sinua työantaja 1800€:lla, kun palkkaat harjoittelijan vähintään kolmeksi kuukaudeksi ja maksat harjoittelijalle minimipalkkaa 1400€/kuukausi. Mikäli palkkaat kansainvälisen opiskelijan harjoittelijaksi, maksamamme tukisumma on 3600€.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta saada yritykseesi apukäsiä tai uusia tuulia? Voit halutessasi tutustua kotisivustoomme: https://www.uwasa.fi/fi/yhteistyo/yritykset-ja-yhteisot/rekrytoi-opiskelija tai olla suoraan yhteydessä: Nina Nässlin, urapalvelut: nina.nasslin@uwasa.fi