30.9.2023 klo 17:34
Uutinen

Hyvää seuraa, herkullisia hetkiä!

Keravan Yrittäjät järjestivät Italian matkan, jossa päästiin tutustumaan viinitiloihin idyllisessä Piemonten maakunnassa ja nauttimaan hyvästä seurasta sekä pohtimaan yrittäjyyttä monista eri näkökulmista.

Piemonten maakunta Pohjois-Italiassa on yksi arvostetuimpia Italian ruoka-aittoja. Pääsimmekin nauttimaan alueen herkuista ja ruokakulttuurista

Ensimmäisenä päivänä menimme Ghemmen seudulle, jossa tutustuimme idylliseen Rovellottin viinitilaan sekä heidän toimintaansa. Nautimme myös herkullisen lounaan tilan viinien kera.

Toisena päivänä lähdimme kohti Pollenzon kylää, missä vierailimme viinipankissa, joka sijaitsee 1800-luvulta peräisin olevassa Savoiji-suvun maaseutulinnassa. Linnassa toimii nykyisin Gastronomian yliopisto.

Illallinen nautittiin Alban keskiaikaisessa kauniissa kaupungissa

Koko matkan huipennus oli vierailu Riikka ja Jyrki Sukulan viinitilalla Serralunga d’Albassa. Riikka kertoi meille heidän viinintuotannostaan ja esitteli viinitarhaa ja Jyrki viihdytti meitä kiinnostavilla tarinoillaan ja pääsimme nauttimaan mitä herkullisimman lounaan itsensä huippukokin valmistamana.

Lämpimät kiitokset Riikalle ja Jyrkille!

Keravan yrittäjät kiittävät kaikkia matkalle osallistuneita. Oli upeaa, että meitä oli niin hieno joukko matkassa mukana. Erityiskiitos kaupunginjohtaja Kirsi Rontulle ja elinkeinojohtaja Ippa Herzbergille.