Idän piste, Ari Lahikainen. Kuva: Jenna Lehtonen
26.3.2022 klo 10:20
Uutinen

Idänpisteelle täydet pisteet! 25-vuotta yrittäjänä ravintola-alalla on kunnioitettava suoritus

Ravintola Idänpisteen yrittäjä Ari Lahikainen taitaa paitsi ihmisten viihdyttämisen ja palvelemisen, niin myös markkinoinnin. Ministeritason vieraita ei näy ihan joka päivä Itäkeskuksessa, tai muidenkaan lähiöiden paikallisissa ravintoloissa.

No, nyt oli toki aihettakin, sillä ravintola Idänpiste juhlisti 25-vuotisjuhliaan. Se on pitkä aika kenelle tahansa yrittäjälle ja erityisesti ravintola-alalla, joka on taistellut viime vuodet myös koronakurimuksessa.

Kulttuuriministeri Antti Kurvinen piti tilaisuudessa sympaattisen puheen ja ajoittain tunnelma ravintola Idänpisteessä oli kuin Quentin Tarantinon elokuvassa, jossa toisiinsa ennalta sopimattomat irralliset sanat, lauseet, henkilöt ja kohtaukset muodostavat upean kokonaisuuden.

Itäkeskus tulee kehittymään tulevina vuosina paljon. Alueelle rakennetaan lisää liiketilaa ja muuta toimitilaa sekä asuntoja. Alueen asema liikenteen ja palveluiden solmukohtana vahvistuu entisestään. Samalla alueen ulkoinen ilme kohenee uuden joukkoliikenneterminaalin ja Puhoksen alueen rakentumisen myötä.

Itä-Helsingin Yrittäjät onnittelee ja toivottaa pitkää ikää ja terveyttä, niin yrittäjälle kuin yritykselle!

Teksti: Pekka Pirkkala/IHY
Kuvat: Jenna Lehtonen