9.1.2021 klo 14:02
Uutinen

Ilkka Viljanen Asikkalan Yrittäjät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi

Ilkka Viljanen on valittu Asikkalan Yrittäjät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi tammikuusta 2021 alkaen.

Kanavan Kunto -kuntosalin omistaja Ilkka on kokenut vaikuttaja poliittisella- ja kuntakentällä. 30 vuotta yrittäjänä ja yli 20 vuoden poliittinen kokemus tuovat oivan lisän yhdistykseemme.

Ilkka Viljanen kommentoi valintansa jälkeen seuraavasti:

Olen nyt ollut ”aitoasikkalalainen” kohta kuuden vuoden ajan ja sitä ennen jo lapsuudesta kesäasukas ja 20 vuotta ympärivuotinen vapaa-ajan asukas. Asikkala on loistava ja hieno kunta – helmi Päijät-Hämeessä. Kunnan tulevaisuuden elinvoima rakentuu ahkerien, positiivisten ja yhteistyöhön toimintansa rakentavien yrittäjien varaan, sekä uskoon ja tahtoon yrittäjäjärjestönä yhdessä kunnan kanssa olla rakentamassa edelleen sellaista Asikkalaa, mihin ihmiset haluavat muuttaa, asettua asumaan ja lisäämään kunnan elinvoimaa. Jos tässä tehtävässä pystyn pieneltä osin edesauttamaan myönteistä kehitystä, se on minun kiitos sille, että olen saanut olla yksi asikkalalainen ja nauttia siitä. ”Yksin emme ole mitään mutta yhdessä parhaita”

Lämpimästi tervetuloa remmiin Ilkka ja suurkiitos puheenjohtaja Katja Riihilahdelle upeasta työstä asikkalalaisten yrittäjien eduksi ja onnea uusiin haasteisiin!