7.10.2019 klo 14:16
Uutinen

ILMIANNA ITSESI! Oletko koskaan kämmännyt kilpailutuksessa? Kerro siitä Lapin hankinta-asiamiehelle ja voita liput Cabaret-näytelmään & illalliselle ROKAan.

Ilmianna hankintamokasi, voita huikeat palkinnot ja lunasta tittelisi todellisena hankintaGURUna!

Oletko joskus kokenut, että hankinta ei mennyt kuin Strömsössä? Mietitkö, että nyt tekisit monta asiaa toisin?

Ilmianna hankintamokasi ja voit voittaa illallislahjakortin Roka Kitchen & Wine Bariin sekä liput Rovaniemen Teatterin Cabaret-näytelmään! Huikean palkinnon lisäksi voittaja kruunataan todelliseksi hankintaGURUksi. Osallistumisaikaa on 18.10.2019 asti, minkä jälkeen arvomme palkittavan.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua henkilöt, jotka ovat valmiita lyhyesti esittelemään hankinnan, josta ovat oppineet eniten. Esittelyt tapahtuvat Hankintojen Fuck Up -illassa Rovaniemellä 5.11.2019. Illassa pääset tapaamaan toisia epätäydellisiä kavereita ja toteamaan, että näistähän opittiin enemmän kuin sadasta liukuhihnahankinnasta. Ole nopea – paikkoja riittää 30 ensimmäiselle.

ILMIANNA OMA HANKINTAMOKASI TÄÄLLÄ.

Ethän salaile hankintaprosessin vastoinkäymisiä vaan jaa opit avoimesti muille samojen haasteiden kanssa kamppaileville – epäonnistumisista ihmiset oppivat parhaiten! Pst, muistathan myös erikseen ilmoittautua itse Hankintojen Fuck Up-iltapäivään täällä. Tervetulleita ovat kaikki julkisia hankintoja pohtineet tyypit – olipa se sitten jo takana päin tai vasta edessä.