24.3.2020 klo 08:50
Uutinen

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin verkkokoulutuksiin 24.3. ja 25.3. – yrittäjän mielenterveys, sosiaaliturva ja yritystoiminnan eheyttäminen

Tiistaina 24.3. klo 9:30 pidetään tietoisku yrityksen tärkeimmästä pääomasta – yrittäjän mielenterveydestä. Lisäksi klo 11:30 alkaa ilmainen tietoisku yritystoiminnan tervehdyttämisestä, keskeyttämisestä ja lopettamisesta. Miten jatkan toimintaa, kun kassavirta ehtyy? Huomenna 25.3. klo 17:30 alkaen käydään puolestaan läpi yrittäjän sosiaaliturvaa; millainen se on ja milloin sitä saa. Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin verkkokoulutuksiin alta.

Tiistaina 24.3. kello 9.30 järjestetään ilmainen tietoisku otsikolla Yrityksen tärkein pääoma – yrittäjän mielenterveys. Koulutuksessa käydään läpi, miten mielenterveyttä rakennetaan ja vahvistetaan. Lisäksi opitaan, mitä tekemistä mielenterveydellä on yrityksen tulos- ja taselaskelmien kanssa.

Koulutus on osa MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n yhteistyössä kehittämää Yrittäjäkilta-toimintaa, jolla tuetaan pien- ja yksinyrittäjien jaksamista. Kouluttajana on suunnittelija Paula Noresvuo MIELI ry:stä.

Varaa paikkasi koulutukseen tästä.

Tervehdytä, keskeytä vai lopeta?

Tiistaina 24.3. kello 11.30 alkaa ilmainen tietoisku yritystoiminnan tervehdyttämisestä, keskeyttämisestä ja lopettamisesta. Miten jatkan toimintaa, kun kassavirta ehtyy? Miten keskeytän yritystoiminnan koronakriisin ajaksi? Entä miten yritystoiminta lopetetaan hallitusti, jos siihen on tarvetta? Koulutus tarjoaa vastaukset esimerkiksi näihin kysymyksiin.

Puhujana on Suomen Yrittäjien asiantuntija, juristi Karoliina Katila.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Millainen on yrittäjän sosiaaliturva?

Keskiviikkona 25.3. kello 17.30 opitaan yrittäjän sosiaaliturvasta; millainen se on ja milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa tai asumistukea sekä toimeentulotukea? Entäpä tartuntatautipäivärahaa? Mitä muuta tukea voi saada? Näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa.

Puhujana on työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén Suomen Yrittäjistä.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Uutisemme koronaviruksesta päivittyvät jatkuvasti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivulle:

Muita kiinnostavia aiheita