Puheenjohtajan nuija
28.6.2022 klo 15:16
Uutinen

Ilmoittaudu Punkaharjun Yrittäjien puheenjohtajaehdokkaaksi!

Yhdeksän vuotta Savonlinnan ja Punkaharjun pitäjän asukkaana. Kohta täydet kuusi vuotta Punkaharjun Yrittäjät ry:n puheenjohtajana. Punkaharjun Yrittäjien jäsenenä ja hallitustyöskentelyssä olen oppinut nopeasti tuntemaan niin paikallisia yrittäjiä kuin kolmannen sektorin toimijoitakin sekä tietysti Savonlinnan kaupungin luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita.

Edellisten puheenjohtajien, Sari Naukkarisen ja Heikki Tynkkysen, tuki on ollut matkan varrella arvokasta. Erityisesti osallistuminen uusille paikallisyhdistysten puheenjohtajille suunnattuun Suomen Yrittäjien POMO-koulutukseen oli hyödyllistä ja ennen kaikkea hauskaa. Kaikkein paras kolmen koulutusrupeaman sarjasta oli Brysselin reissu, jonka aikana tutustuimme EU:n tasolla tapahtuvaan elinkeinoelämän edunvalvontaan. Edelleenkin tätä yhteyttä hyödynnetään aivan liian vähän. Tämä on tietysti omasta aktiivisuudestakin kiinni.

Suomen Yrittäjien kautta laajentuneen verkoston suurimpia hyötyjä on siinä, että melkeinpä mihin tahansa kysymykseen saa vastauksen tutun yrittäjän tai tämän tutun kautta. Tietysti Suomen Yrittäjien omat asiantuntijatkin ovat yrittäjien käytettävissä. Pitää vaan itse olla rohkea ja kysyä.

Moni pelkää, että puheenjohtajana joutuu tekemään kaiken, mutta näin ei ole. Hyvän, aktiivisen hallituksen kanssa on hyvä jakaa tehtäviä ja aktiivinen sihteeri on todella arvokas yhdistykselle.

Suosittelen lämpimästi Punkaharjun Yrittäjien puheenjohtajuutta. Meillä on jäseninä monia erinomaisia yrittäjiä, joiden etuja kannattaa valvoa. Jäsenien kanssa on myös hauskaa järjestää erilaisia tapaamisia ja tapahtumia. Ilmoittaudu vaikka heti puheenjohtajaehdokkaaksi!

Ruth Lähdeaho-Kero