Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

17.2.2020 klo 20:03
Uutinen

Imatran Seudun Yrittäjät ry myönsi kahdelle koululuokalle stipendin yrittäjämäisestä toiminnasta

Imatran Seudun Yrittäjät ry julkaisi haettavaksi vuonna 2019 syksyllä uuden stipendiohjelman Imatran ja Rautjärven ala- ja yläkoululaisille. Hakemukset tuli toimittaa arviointiraadille 31.12.2019 mennessä. Hakemusten perusteella päätettiin palkita 300 euron suuruisella stipendillä Kosken koulun 5E ja Imatrankosken koulun 6B luokat.

Valituksi tullakseen luokan piti osoittaa menestyksekkäässä yrittämisessä tarvittavia ominaisuuksia kuten ahkeruutta, vastuuntuntoa, tekemisen riemua, rohkeutta ja kykyä ottaa toiset huomioon. Myös kiusaamattomuutta korostettiin valintakriteerinä. Yrittäjähenkisyys esimerkiksi luokkaretkikassan kartuttamisessa katsottiin suureksi eduksi. Molemmat valituista luokista osoittivat täyttäneensä kriteerit ja lähettivät määräaikaan mennessä hakemuksensa.

”Arviointiraadilla oli suuri kunnia perehtyä kaikkiin vastaanotettuihin hakemuksiin. Hakemuksiin tutustuessamme tunsimme ylpeyttä toiminta-alueemme kasvavista lapsista ja nuorista. Meillä on kasvamassa yritteliäs sukupolvi, joilta ei ideat kesken lopu. Toivotamme suuresti onnea palkituille luokille. Stipendin myöntämisestä on päätetty tehdä vuosittainen perinne. Kannattaakin olla kuulolla ensi syksynä, kun julkistamme Imatran Seudun Yrittäjien koululuokille suunnatun stipendin jälleen haettavaksi Imatralaisille ja Rautjärveläisille koululuokille. Vuosi 2020 on Imatran Seudun Yrittäjille tärkeä, sillä yhdistyksen perustamisesta on vierähtänyt jo 75 vuotta. Juhlavuosi tulee näkymään useina tapahtumina ja aktiivisena toimintana läpi vuoden.”

– Markus Sainio, hallituksen puheenjohtaja, Imatran Seudun Yrittäjät ry