15.4.2021 klo 11:04
Uutinen

Inkeri Sundberg viestinnän asiantuntijaksi Varsinais-Suomen Yrittäjiin

Salolainen, 26-vuotias Inkeri Sundberg aloittaa Varsinais-Suomen Yrittäjien viestinnän asiantuntijana maanantaina 19. huhtikuuta.

Kyseessä on perhevapaan sijaisuus. Nykyinen Varsinais-Suomen Yrittäjien viestijä Suvi Uusitalo-Sirén jää perhevapaalle 28.4.

– Olen erittäin innostunut ja iloinen tästä työstä, jonka pian pääsen aloittamaan! Yrittäjyys on ollut aina lähellä sydäntäni ja sanoisin, että yrittäjähenkisyys on periytynyt jo äidinmaidon kautta. Siksi on mahtavaa päästä tekemään töitä yrittäjien hyväksi, Sundberg kertoo.

Sundberg on aiemmin työskennellyt muun muassa viestintäalan yrittäjänä ja Keskustanuorten pääsihteerinä. Hän on opiskellut Turun Ammattikorkeakoulussa ja suorittanut tradenomiopinnot yrittäjyyteen keskittyvässä BisnesAkatemiassa.

Sundbergin vastuulla on Varsinais-Suomen Yrittäjien viestinnästä vastaaminen. Työhön kuuluu muun muassa jäsen- ja muu järjestöviestintä, some-sisällöntuotanto ja mediaviestintä.

– Odotan jo lämpimästi yhteistyötä ja tiivistä yhteydenpitoa jäsenistön ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, Sundberg sanoo.