5.6.2017 klo 12:36
Uutinen

Innostuksen aamupäivästä eväitä yksilölliseen työhyvinvointiin

Miten työyhteisössäsi kannustetaan yksilöitä edistämään omaa työhyvinvointiaan? Miten työhyvinvointi ymmärretään ja kuka siitä on vastuussa kymmenen vuoden kuluttua? Mistä eri sukupolvia edustavat työntekijät innostuvat työstä? Valtakunnallisena Yrittäjän päivänä 5.9.2017 järjestettävässä Innostuksen aamupäivä –tilaisuudessa keskitytään työhyvinvoinnin tulevaisuuden kysymyksiin. Tapahtumaan on mahdollisuus osallistua eri puolilla maakuntaa yrittäjäyhdistysten järjestämissä oheistapahtumissa Kokkolasta lähetettävän striimauksen ansiosta. Tilaisuuden teemat ja alustajat on valittu ajatellen erityisesti keskipohjalaisia yrityksiä, kuntapäättäjiä, valtionhallinnon edustajia, yritysten työhyvinvointia tukevia sidosryhmiä sekä opetus- ja koulutusalan ammattilaisia.

Luvassa on muun muassa Innostun työstä 2027 –paneelikeskustelu, johon osallistuu Työterveyslaitoksen, digisoten sekä ikäjohtamisen asiantuntijoita. Aamu aloitetaan verkostoitumalla ja nauttimalla hyvän olon aamiainen. Tapahtumassa julkistetaan myös EVE –hankkeen tuottama videokooste Sata keskipohjalaista tyhy –lupausta.

Aamupäivän avauspuheenvuoron ”Hyvinvoiva työihminen v. 2027” pitää Teemu Arina, joka on yksi informaatioajan ja digitalisoitumisen keskeisistä ajattelijoista Suomessa ja ulkomailla. Arina on toiminut useiden kansainvälisten oppimista ja työelämää koskettavien hankkeiden ohjausryhmissä sekä valtionhallinnon, kaupunkien, liike-elämän ja kasvuyritysten neuvonantajana. Teemu on yksi Biohakkerin käsikirjan tekijöistä. Teoksessa pureudutaan suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen ravitsemuksesta. Aiheesta lisää www.biohakkerit.fi.

Innostuksen aamupäivän järjestävät Kpedu Tuottavuusklinikan EVE-hanke, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ja Keski-Pohjanmaan työhyvinvointiverkosto. EVE – Edelläkävijyyttä ja eväitä työssä jaksamiseen -hanke tukee yrityksiä työhyvinvoinnin vahvistamisessa ja muutostilanteissa. Työ on kokonaisvaltaista yhteistyötä laadun, tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen koordinoimana.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen paikallisen yrittäjäyhdistyksen kautta. Tapahtuman ohjelma sekä kotisivu osoitteessa www.kpedu.fi/eve.

Lisätietoja antaa:

Heidi Puikko, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät