2.5.2017 klo 07:28
Uutinen

Invest EU -kampanja käynnistyi Suomessa

Euroopan komissio on käynnistänyt Suomessa Invest EU -kampanjan, jonka tavoitteena on kertoa EU-investointien vaikutuksista.

Suomen lisäksi kampanja käynnistyi samaan aikaan 13 muussa jäsenmaassa. Kampanjan aikana esitellään erilaisia hankkeita, joita EU on investoinneilla vauhdittanut. Esille nostetaan myös ihmisiä hankkeiden takana. Taloudellisen kasvun ja työpaikkojen luominen ovat Jean-Claude Junckerin komission asettamia kärkitavoitteita.

”Haluamme tällä kampanjalla tuoda esiin EU-rahoitusta saaneita ihmisiä ja yrityksiä. Toivomme, että kampanja herättää keskustelua, lisää tietoa EU:sta ja ennen kaikkea rohkaisee suomalaisia käyttämään hyväkseen EU-rahoitusmahdollisuuksia”, kertoo Euroopan komission Suomen-edustuston päällikkö Sari Artjoki kampanjan tavoitteista.

Suomessa kampanja käynnistyy kahden EU-rahoitusta saaneen hankkeen – Helsingin Pasilaan rakennettavan Tripla-rakennushankkeen sekä alle 30-vuotiaille nuorille suunnattuja Ohjaamoja koordinoivan Kohtaamo-hankkeen – esittelyllä.

Hämeen Yritysviestintä
toimitus@hameenyrityssanomat.fi