Team3
2.5.2022 klo 20:20
Uutinen

Itä-Helsingin Yrittäjien uudet jäsenyritykset Team3 ja Kirkaskoti esittäytyvät

Team3 Oy ja Kirkaskoti Oy ovat Itä-Helsingin Yrittäjien uusia jäsenyrityksiä. Molemmat yritykset liittyvät yrittäjäjärjestöön vuoden 2022 alussa.

TEAM3 esittäytyy

Team3 on nuorten miesten perustama yritys, joka on toiminut alalla jo neljä vuotta. Yritys tarjoaa kotisivujen suunnittelun ja ylläpidon lisäksi hakukoneoptimointia ja hakusanamainontaa eli Google-mainoksia ja heidän kauttaan voi hoitaa myös yritykselle sähköpostit ja verkkotunnukset eli domainit. Palvelut on tehty mahdollisimman helpoksi yrittäjille ja kaikki palvelut saa myös vaihtoehtoisesti avaimet käteen-periaatteella. Team3 tarjoaa ilmaisen hakukoneoptimoinnin kartoituksen kiinnostuneille, jos oman sivuston verkkonäkyvyyden kehittäminen kiinnostaa.

Yksi Team3 Oy perustajista on 26-vuotias helsinkiläinen yrittäjä Jeremia Merelä. Jeremian molemmilla vanhemmilla on yrittäjätaustaa, joten yrittäjäksi ryhtyminen on aina tuntunut luontevalta vaihtoehdolta. Team3:n kautta Jeremia haluaa omalla tavallaan kollegoidensa kanssa auttaa muita yrittäjiä saavuttamaan tavoitteitaan. Oli se sitten nettisivuston uudistamista, kasvua, uusia asiakkaita hakukoneesta, asiakaspalvelun kehittämistä kotisivujen avulla, tai mitä tahansa muuta.

Sivustolta www.team3.fi löytyy lisää tietoa, jota kautta voi tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä. Jeremiaan voi olla suoraan yhteydessä myös sähköpostitse jeme@team3.fi tai vaikka varata kalenteriini ajan tutustumisen ja etätapaamisen merkeissä täältä: https://calendly.com/merela.

Kirkaskoti Oy uutena yrityksenä siivousmarkkinalle

31-vuotias Nina Hietanen on toiminut siivoojana noin 10 vuoden ajan erilaisissa kohteissa ja paikoissa. 
Hän perusti äskettäin oman yrityksen, Kirkaskoti Oy:n, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille laadukasta siivousta pääkaupunkiseudulla. Kirkaskoti tekee pääosin kotisiivouksia, ikkunanpesuja sekä muuttosiivouksia. Nina toivoo löytävänsä vakioasiakkaita Itä-Helsingin alueelta, missä yrityksen toimisto sijaitsee. Kirkaskoti Oy:n kotisivut on julkaistu osoitteessa www.kirkaskoti.fi. Siivouspalveluita voi tilata sähköpostin kautta kirkaskoti@kirkaskoti.fi tai numerosta 050 556 7880.