Janakkalainen Teemu Tolppa valittiin Koneyrittäjien varapuheenjohtajaksi

Koneyrittäjien 53. liittokokous valitsi järjestön varapuheenjohtajaksi toimitusjohtaja Teemu Tolpan Janakkalasta. Tolppa valittiin myös metsävaliokunnan puheenjohtajaksi. Koneyrittäjien puheenjohtajana jatkaa Markku Suominen Eurajoelta.

Teemu Tolppa on toiminut huhtikuusta 2022 lähtien isoisänsä Tauno Tolpan vuonna 1971 perustaman ja hänen isänsä Timo Tolpan luotsaaman Metsäkonepalvelun toimitusjohtajana. Metsäkonepalvelu-konserni tarjoaa koneellisen puunkorjuun palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaina on Suomen isoimpia metsäyhtiöitä, sahayhtiöitä, metsänhoitoyhdistyksiä, sähköyhtiöitä ja Metsähallitus.

Metsäkonepalvelu on kasvanut määrätietoisella toiminnalla, kansainvälistymällä ja yritysostoilla Euroopan suurimmaksi puunkorjuuyritykseksi. Hämeen Yrittäjät luovutti yritykselle Hämeen Vientiyritys -palkinnon vuonna 2021.

Koneyrittäjät on energia-, maarakennus- ja metsäalan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö, yksi Suomen Yrittäjien 62:sta toimialajärjestöstä.