21.8.2023 klo 10:00
Uutinen

Järkevä yrityslaina mahdollistaa yrityksesi tasapainoisen kasvun

Yritystoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen tarvitsevat rinnalleen riittävästi pääomaa ja se onkin monen pienen yrityksen kompastuskivi. Nopeat päätökset ja sitä myöten nopea rahoituksen tarve ovat pienen yrityksen arkipäivää.

Oli kyse sitten uusien työntekijöiden palkkaamisesta, työlaitteiden uusimisesta tai markkinointikampanjan toteuttamisesta, rahoituksen tarpeeseen tulee monesti reagoida nopeasti. Näissä tilanteissa yrityslaina voi olla ratkaisu liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseen ja kasvun mahdollistamiseen. Tällöin on tärkeä tietää mahdollisimman pian, onko yrityksen mahdollista saada yrityslainaa ja millä ehdoilla rahoitus toteutetaan.

Qred auttaa pienyrityksiä joustavan rahoituksen avulla – yrittäjät tekevät nopeita päätöksiä ja niin myös Qred. Qredin nopea lainapäätös perustuu takaisinmaksukyvyn koneelliseen arviointiin ja vuosien aikana kertyneeseen osaamiseen, jonka avulla pystytään ennakoimaan ja arvioimaan yrityksen sopivuutta haetulle lainalle.

Kenelle yrityslaina sitten sopii? Tässä on 5 yleisintä tilannetta, milloin yrityslaina kannattaa

  1. Investointitarpeet

Investoinnit esimerkiksi uuteen laitteistoon, teknologiaan tai tilojen laajentamiseen saattavat tulla tarpeeseen. Näiden investointien rahoittaminen yrityksen kassasta voi olla haasteellista ja se saattaa pahimmillaan hidastaa yrityksen kasvua. Yrityslaina tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa tarvittavat investoinnit ilman suurta pääomaa.

  1. Kausivaihteluiden tasoittaminen

Monilla pienyrityksillä on kausiluonteista vaihtelua kassavirroissaan. Yrityslaina voi auttaa tasoittamaan kausittaista rahavirtaa ja varmistamaan, että liiketoiminta pysyy vakaana myös hiljaisempina aikoina.

  1. Kasvumahdollisuuksien hyödyntäminen

Markkinoiden muutokset ja uudet mahdollisuudet tulevat eteen usein yllättäen. Yrityslaina antaa pienyrittäjälle mahdollisuuden tarttua nopeasti uusiin tilaisuuksiin, kuten uuden markkinan valtaamiseen tai uusien tuotteiden lanseeraamiseen.

  1. Tilapäinen rahoituksen tarve

Pienyrityksille saattaa tulla usein äkillisiä rahoitustarpeita, joihin tulee reagoida nopeasti. Yrityslaina voi tarjota nopean ratkaisun tilanteeseen ja auttaa esimerkiksi maksuvalmiuden ylläpitämisessä.

  1. Yrityskaupat

Suuremmat yrityslainat sopivat esimerkiksi pidempiaikaisiin investointeihin ja yrityskauppojen mahdollistamiseen. Yrityskauppa on yksi keino hakea kasvua ja levittää siipiä uusille markkinoille.

Onko yrityslaina sinun yrityksellesi ajankohtainen?

Qredillä yrityslainan hakeminen on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin. Lainatarjous on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Jos rahoitus yrityksellesi on mahdollinen ja päätät hyväksyä lainatarjouksen, rahat näkyvät yrityksesi tilillä alle 10 minuutissa. Jos sinulla on kysymyksiä yrityslainaan liittyen, Qredin rahoitustiimi on apunasi kaikissa kysymyksissä.

Lue lisää Qredin yrityslainasta täältä!