Loppilaiselle yrittäjä Jarmo Laukkaselle myönnettiin Yrittäjäristin suurristi Helsingissä 19.9. Suomen Yrittäjien järjestöfoorumissa. Jaana Laukkanen on J&J Kolmos-siivous Oy toinen yrittäjä.
19.9.2023 klo 16:00
Uutinen

Jarmo Laukkaselle Yrittäjäristin suurristi

Loppilaiselle yrittäjä Jarmo Laukkaselle myönnettiin Yrittäjäristin suurristi Helsingissä 19.9. Suomen Yrittäjien järjestöfoorumissa. Ristin Laukkaselle luovuttivat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Salminen totesi, että Laukkasella on alueen yrittäjien luottamus.

– Laukkanen on antanut aikaansa ja apuaan, suhdanteiden ja koronan koetellessa. Hän on ollut linkki monen jäsenyrittäjän, ja hänen tarvitseman avun ja tuen välillä. Tämä työ on ollut lähellä Jarmon sydäntä, Salminen sanoi.

Jarmo Laukkanen on toiminut puolisonsa Jaanan kanssa siivousalan yrittäjänä Loppi-Riihimäki- Hyvinkää-Hausjärvi seutukunnalla 36 vuoden ajan. J&J Kolmos-siivous Oy työllistää kahdeksan alan ammattilaista. Yrittäjäjärjestöön liittyminen tapahtui jo yrityksen ensimetreillä, ja yrittäjäjärjestössä Jarmo on ollut mukana 34 vuotta.

Lopen yrittäjien hallituksessa hän on ollut vuodesta 2005 ja puheenjohtajana kahteen otteeseen 2006–2016 ja 2021–2022. Lopen yrittäjät valittiin kokoluokassaan vuoden paikallisyhdistykseksi Suomessa vuonna 2013. Palkinnon yhtenä suurimpana kriteerinä oli Lopen Yrittäjien ja Lopen kunnan välinen yhteistyö.

Aluejärjestössä Jarmo on toiminut varapuheenjohtajana useaan otteeseen, osallistunut Suomen Yrittäjien hallituksen toimintaan varajäsenenä ja myöhemmin varsinaisena jäsenenä Suomen Yrittäjien valtuustoon. Kotikuntansa luottamustehtävissä hän on toiminut pitkään näköalapaikoilla, kehittäen kunnan elinkeinopolitiikkaa merkittävällä tavalla. Tästä yksi ilmentymä on Silmänkannon yritysalue kantatie 54 varressa Lopen ja Riihimäen rajan tuntumassa.

Laukkasen mielestä kaikesta selvitään yrittäjien välisellä yhteistyöllä, yrittäjäjärjestön ja toisten tuella.

– Yrittäjäjärjestöllä on erittäin tärkeä tehtävä kouluttaa, tukea ja auttaa vaikeinakin aikoina yrityksiä sekä luoda yrityksille yhteyksiä kuntiin ja eri sidosryhmiin, Laukkanen muistuttaa.

Yrittäjäristin suurristi

  • Yrittäjäristin suurristi on perustettu vuonna 1990
  • Yrittäjäristin myöntää Suomen Yrittäjät
  • Suurristit numeroidaan: Jarmo Laukkasen suurristi on numero 316