Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

20.12.2023 klo 14:15
Uutinen

Jäsen, muista ladata puhelimeesi uusi Yrittäjät-sovellus – Mobiilijäsenkortti korvaa muovisen

Suomen Yrittäjien uusi mobiilisovellus jäsenille on julkaistu.

Uuden mobiilisovelluksen avulla Suomen Yrittäjien jäsenyyden hyödyntäminen on entistä helpompaa. Sovellus sisältää muun muassa mobiilijäsenkortin ja Yrittäjien jäsenedut.

Sovelluksesta löytyvät lisäksi myös mm. valtakunnalliset, alueelliset ja paikalliset yrittäjäuutiset sekä hyödylliset koulutukset ja tapahtumat.

Yrittäjien jäsensovellus on nyt ladattavissa Applen ja Googlen sovelluskaupoissa. Sovellus otetaan käyttöön samalla sähköpostilla ja tunnuksella, joilla jäsen on kirjautunut Yrittäjien verkkosivuilla toimivaan jäsenpalvelukin. Mobiilisovelluksen voivat ladata käyttöönsä kaikki sellaiset jäsenyrityksen henkilöt, joille löytyy Yrittäjien jäsenrekisteristä yritykseen liitetty sähköposti. 

Yrittäjien vanha sovellus toimii sen ladanneilla tammikuun 2024 loppuun.

Täältä löydät vastauksia sovellukseen liittyviin kysymyksiin.

Mobiilijäsenkortti korvaa muovisen

Uuden sovelluksen myötä muovinen jäsenkortti on poistumassa, eikä sitä lähetetä enää vuoden 2024 alusta alkaen automaattisesti jäsenille.

Muovisen jäsenkortin voi edelleen halutessaan erikseen tilata kirjautumalla jäsenpalveluun. Lisätietoa muovikortin tilaamisesta löydät täältä.

Muovikortteja voi tilata maksutta yhden jäsenyyttä kohti. Lisäkorttien hinta on viisi euroa kappaleelta. Nykyiset muovikortit ovat voimassa magneettiraidan mukaisesti eli aiemmin vuonna 2023 maksetun jäsenmaksun voimassaoloon saakka.

Toimitus
Toimitus